ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Ναντ θέλει τον Μπα

Ολυμπιακός: Η Ναντ θέλει τον Μπα
INTIME

Ο Ουσεϊνού Μπα φέρεται να έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ναντ, με την γαλλική ομάδα να δείχνει μάλιστα πιο μεγάλο ενδιαφέρον για τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ σε σχέση με εκείνο της Νυρεμβέργης.

Το φινάλε του πρώτου γύρου της Super League και η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου δίνουν την ευκαιριά στον Ολυμπιακό να αναδιοργανωθεί ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν μέσα από τη μεταγραφική ενίσχυσή του, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται κάποιοι παίκτες να αποτελέσουν παρελθόν από το μεγάλο λιμάνι.

Στη λίστα των παικτών που δεν έχουν σίγουρη τη θέση τους στο ρόστερ είναι και ο Ουσεϊνού Μπα, όχι μόνο γιατί ο Μίτσελ ψάχνει παίκτες για να ενισχύσει την άμυνά του αλλά κυρίως γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη από ομάδες του εξωτερικού.

Η Νυρεμβέργη εμφανίστηκε ως υποψήφιος μνηστήρας για τον Σεγαλέζο, δεν είναι όμως η μοναδική που έχει στο ραντάρ της τον παίκτη, με την Ναντ να προκύπτει εσχάτως ως ενδιαφερόμενη για εκείνον.

Το ενδιαφέρον της μάλιστα φαντάζει μεγαλύτερο σε σύγκριση με εκείνο της ομάδας της δεύτερη κατηγορίας της Γερμανίας, με τα καναρίνια του Αντουάν Κομπουαρέ να κοιτάζουν για την ενίσχυσή τους με στόχο να βελτιώσουν τη θέση τους στην Ligue 1, που είναι η 15η μετά από τις πρώτες 15 αγωνιστικές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ