CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Η Μακάμπι Χάιφα προπονείται στα πέναλτι

Οι παίκτες της Μακάμπι Χάιφα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σλάβια για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022, Πράγα | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Μακάμπι Χάιφα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Σλάβια για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022, Πράγα | Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 © 2021 ARIEL SCHALIT/ASSOCIATED PRESS

Ειδική προπόνηση στα πέναλτι κάνει η Μακάμπι Χάιφα ενόψει της δεύτερης αναμέτρησής της με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (27/7, 22:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα με φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions Lague.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα πρόκρισης και για αυτό το λόγο οι Ισραηλινοί θέλουν να είναι έτοιμοι. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Ισραήλ ήδη κάνουν προπονήσεις στις εκτελέσεις πέναλτι.

Υπενθυμίζουμε πως η Μακάμπι Χάιφα έχασε τον τελικό του Σούπερ Καπ στο Ισραήλ στη ρώσικη ρουλέτα με 4-3 απέναντι στην Μπερ Σεβά πριν από λίγες ημέρες.

Από εκεί και πέρα ο Ατζιλί ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Μπάρακ Μπαχάρ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ