SPORTS & GOSSIP

Ολυμπιακός: Η Κατερίνα Γερονικολού έχασε τις βαλίτσες της και Έλληνας ομογενής τής χάρισε φανέλα των ερυθρολεύκων

Η Κατερίνα Γερονικολού με φανέλα του Ολυμπιακού
Η Κατερίνα Γερονικολού με φανέλα του Ολυμπιακού INSTAGRAM / @KATERINA_GERONIKOLOU

Η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποκαλύπτοντας πως της την χάρισε ένας Έλληνας ομογενής, αφότου έχασε τις βαλίτσες της στο αεροδρόμιο στο ταξίδι στον Καναδά.

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν υποστηρίζει κάποια ελληνική ομάδα, ούτε ασχολείται γενικότερα με το ποδόσφαιρο. Ο λόγος που δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι διαφορετικός.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην ανάρτησή της πως έχασε στο αεροδρόμιο -και μάλιστα, της συμβαίνει για δεύτερη φορά- τις βαλίτσες της, με αποτέλεσμα ένας Έλληνας ομογενής να τις δωρίζει μία φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

"Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη.

Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι", έγραψε στη δημοσίευσή της η γνωστή ηθοποιός.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ