ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η επιστροφή των Χουάνγκ, Χάμες, Φορτούνη, Πασχαλάκη και η ανυπομονησία του Ραμόν για το "Καραϊσκάκης"

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίτσελ σκέφτεται να αλλάξει τη μισή ενδεκάδα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο "Καραϊσκάκης", στο οποίο οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα σε μία κομβική αγωνιστική.

Ο Ιν Μπομ Χουάνγκ πήρε τις ανάσες του, καθώς δεν αγωνίστηκε στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι εναντίον του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (29/1, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD, Live SPORT24).

Ο Νοτιοκορεάτης κεντρικός χαφ δεν είναι ο μόνος που θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της πειραϊκής ομάδας. Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να ξεκινήσει στο ματς με την κρητική ομάδα καθώς έπαιξε μισή ώρα κόντρα στον Άρη, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Φορτούνη που είχε μείνει εκτός 20άδας απέναντι στους κιτρινόμαυρους.

Επίσης, παρόλο που ο Τζολάκης ήταν εκπληκτικός στον αγώνα Κυπέλλου, οίτσελ προτίθεται να συνεχίσει στο πρωτάθλημα με τον Πασχαλάκη. Άλλωστε, ο Ισπανός προπονητής έχει μοιράσει μέχρι τώρα τις δύο διοργανώσεις στους δύο Έλληνες τερματοφύλακες και απομένει να φανεί, αν κάτι ανάλογο θα συμβεί και στους αγώνες με αντίπαλο την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, εφόσον ο Ρέαμπτσιουκ δεν νιώσει πάλι ενοχλήσεις στο ισχίο, θα αγωνιστεί εναντίον του ΟΦΗ, εκτός κι αν ο έμπειρος τεχνικός προκρίνει τη λύση του Ραμόν.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στον Άρη παίζοντας εννέα λεπτά ως αλλαγή προς το τέλος του ματς, ανυπομονεί για την πρώτη του παρουσία στο Καραϊσκάκης, μπροστά στους ερυθρόλευκους οπαδούς. Ο νεαρός αμυντικός είναι έτοιμος αγωνιστικά και θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αλλαγή ενδεχομένως να γίνει και στο κέντρο της άμυνας, με την παρουσία του Σισέ, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Επιπλέον, στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Μαρσέλο ο οποίος πλέον είναι διαθέσιμος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Κασάμι θα υποβληθεί σε τεστ για να φανεί αν ξεπέρασε τη σύσπαση στον αριστερό τετρακέφαλο.

Η Άντερλεχτ για τον Χάμες, η Φλουμινένσε για τον Μαρσέλο

Κατά τα άλλα, πριν από λίγες εβδομάδες οι Βραζιλιάνοι είχαν κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μποταφόγκο για τον Χάμες, ο οποίος συνδεόταν και με ομάδες από το MLS.

Τώρα, στο Βέλγιο υπήρξαν αναφορές ("Voetballnieuws") περί ενδιαφέροντος της Άντερλεχτ για τον Κολομβιανό επιτελικό χαφ. Στις προθέσεις του Ολυμπιακού, όμως, είναι να κρατήσει τον Χάμες μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ταυτόχρονα, η Φλουμινένσε καλοβλέπει τον Μαρσέλο και ρεπορτάζ στη Βραζιλία ανέφεραν ότι η διοίκηση του συλλόγου έχει βολιδοσκοπήσεις τις προθέσεις του παίκτη ενόψει καλοκαιριού που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ