ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς για το ματς με τη Λαμία

Οι Κώστας Φορτούνης και Ματιέ Βαλμπουενά σε αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Super League
Οι Κώστας Φορτούνης και Ματιέ Βαλμπουενά σε αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατεβάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του κόντρα στη Λαμία (07/03, 15.00, NS1-SPORT24) με τους Βαλμπουενά και Φορτούνη μαζί πίσω από την επίθεση.

Σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τη Λαμία (07/03, 15.00, NS1-SPORT24) ο Πέδρο Μαρτίνς αν κρίνουμε από την ενδεκάδα που επέλεξε για να ξεκινήσει το ματς.

Παρά το γεγονός ότι η βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού είναι τέτοια που θα του επέτρεπε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς ενόψει της Πέμπτης, ο Πορτογάλος κόουτς ρίχνει όλα του τα όπλα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με ένα 4-2-3-1. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας και οι Παπασταθόπουλος και Μπα στόπερ. Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα συνθέσουν το δίδυμο του άξονα με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα φτερά θα παίξουν Βαλμπουενά και Μπρούμα με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς: Σα- Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ- Μπουχαλάκης, Εμβιλά- Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπρούμα- Ελ Αραμπί.

Να θυμίσουμε ότι απουσιάζουν οι τραυματίες Βρουσάι, Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τιμωρημένος Μαντί Καμαρά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ