ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο, με 4-4-2 και Αραμπί - Μπακαμπού

Ο Μπακαμπού στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό
Ο Μπακαμπού στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο, στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επιστροφή στους ερυθρολεύκους. Με 4-4-2 και Αραμπί - Μπακαμπού απέναντι στους Περιστεριώτες. Βασικός και ο Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο Μίτσελ επέλεξε την πρώτη του ενδεκάδα στο ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στους ερυθρόλευκους. Σε σχηματισμό 4-4-2, ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω τα δοκάρια, με τους Σισέ και Παπασταθόπουλο μπροστά του. Ο Ρέαμπτσουκ και ο Βρσάλικο θα κινούνται στα άκρα.

Ο Εμβιλά και ο Ίνμπομ Χουάνγκ θα αγωνιστούν στον άξονα, με τους Μασούρα και Βρουσάι στα άκρα. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Μπακαμπού και ο Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκεται ο Μαρσέλο για πρώτη φορά εν αντιθέσει με τον Πασχαλάκη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Βρουσάι, Μασούρας, Αραμπί, Μπακαμπού

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μαρσέλο, Μπιέλ, Αγκιμπού, Άβιλα, Βαλμπουενά, Σαμασέκου, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ροντρίγκες.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Φριτζόνσον, Ροτάριου, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

Στον πάγκο: Μάριτς, Κωτσόπουλος, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Τζαβίδας, Τζοβάρας, Οικονομίδης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ

Μην χάσετε την Game Night στις 23:00

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ