ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τριάδα στην άμυνα, Καμαρά και Χασάν η ενδεκάδα κόντρα στην Λουντογκόρετς

Ο Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του επί της Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021
Ο Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του επί της Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021 IN TIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τριάδα στην άμυνα για το ματς με την Λουντογκόρετς, επανέφερε τον Καμαρά στο αρχικό σχήμα και χρησιμοποιεί τον Χασάν στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λουντογκόρετς (22:00, MEGA, LIVE SPORT24) για τα προκριματικά του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ενδεκάδα των "ερυθρόλευκων" για το ματς με τους Βούλγαρους όπως από το πρωί διαβάσατε στο SPORT24.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελείται από τους: Τζολάκη, Λαλά, Μπα, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κουντέ, Καμαρά, Μασούρα, Βαλμπουενά, Χασάν.

Ο Πορτογάλος ουσιαστικά θα παίξει και πάλι με τριάδα στην άμυνα, επαναφέρει τον Καμαρά που εξέτισε την τιμωρία του στη μεσαία γραμμή και αφήνει τον Εμβιλά στον πάγκο ενώ στην κορυφή της επίθεσης επέλεξε τον Χασάν.

Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Τζολάκης, η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μπα, Σεμέδο, Σισέ. Ως μπακ χαφ θα παίξουν στα δεξιά ο Λαλά και αριστέρα ο Ρέαμπτσιουκ με τους Καμαρά και Κουντέ να είναι στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Και στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μασούρας, Βαλμπουενά στα δύο άκρα και Χασάν στην κορυφή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ