ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, με Τικίνιο, Μπουχαλάκη και Κανέ

/  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
/ - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από SPORT24) στο Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 1-1 του Ισραήλ. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με 4-3-3. Ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μανωλά και Σισέ αμυντικό δίδυμο και τους Βρσάλικο - Ρέαμπτσουκ στα άκρα. Την τριάδα του κέντρου θα αποτελούν οι Κανέ, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης. Ως εξτρέμ θα κινούνται οι Ζινκερνάγκελ και Μασούρας, με τον Τικίνιο κορυφή και τον Αραμπί να βρίσκεται στον πάγκο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Μασούρας, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Εμβιλά, Κούντε, Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Βαλμπουενά, Κίτσος, Ραντζέλοβιτς.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ, Τσέρι, Λαβί, Μοχάμεντ, Χαζίζα, Πιερότ, Νταβίντ.

Στον πάγκο: Φούκς, Μισπάτι, Ατζίλι, Τσιμπότα, Μεναχέμ, Ρουκαβίτσια, Αράντ, Φανί, Νταχάν, Λεβί, Ελιγιάχου, Γκέρσον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ