ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Για προληπτικούς λόγους έγινε αλλαγή ο Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα αποχωρεί τραυματίας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Ουσεϊνού Μπα αποχωρεί τραυματίας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσεϊνού Μπα έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Λαμία εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, ωστόσο σε πρώτη φάση δεν φαίνονται σοβαρά τα πράγματα και αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Λαμίας, ωστόσο υπήρξε ανησυχία για τον Μπα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 18ο λεπτό. Ο στόπερ του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να μη ρισκάρουν άλλο και να τον αποσύρουν στον πάγκο με τον Τιάγκο Σίλβα να περνά στη θέση του.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική. Όμως, υπήρξε συναγερμός στις τάξεις των ερυθρολεύκων, καθώς οι απουσίες στο κέντρο είναι μεγάλες εξαιτίας των τραυματισμών των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Σεμέδο.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε για προληπτικούς λόγους να περάσει εκτός τον νεαρό αμυντικό. Επομένως, αν όλα πάνε καλά δεν θα κινδυνεύσει η παρουσία του στον αγώνα με την Άρσεναλ (11/3, 22:00) για τη φάση των 16 του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ενοχλήσεις στον ώμο έπειτα από μία διεκδίκηση της μπάλας αισθάνθηκε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Όμως, ο αμυντικός των ερυθρόλευκων συνέχισε κανονικά και στο δεύτερο μέρος. Θυμίζουμε, ότι είχε υποστεί κάκωση-διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης στις 22 Φεβρουαρίου μετά από τον αγώνα κόντρα στον Άρη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ