ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για μεταγραφές στη νέα εποχή του Κάρλος Κορμπεράν

Ολυμπιακός: Φουλάρει για μεταγραφές στη νέα εποχή του Κάρλος Κορμπεράν
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS / AFP

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εντείνει τις προσπάθειές του για μεταγραφική ενίσχυση τις επόμενες ημέρες. Το ρόστερ που βρίσκει ο Κορμπεράν στον Ρέντη και τα θέλω του Ισπανού.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε και επίσημα σελίδα. Το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν, με τον Ισπανό τεχνικό να γίνεται με κάθε επισημότητα ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 και του Θέμη Καίσαρη.

Ήδη ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έπιασε δουλειά. Την ώρα που οι Πειραιώτες επισημοποιούσαν την συμφωνία εκδίδοντας την ανακοίνωση, ο Κορμπεράν βρισκόταν στον Ρέντη, με το πρόγραμμα της Δευτέρας να γίνεται υπό τις δικές του οδηγίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλέον, ο Ισπανός προπονητής έχει μπροστά του λίγες μέρες, ώστε να δουλέψει με τους νέους ποδοσφαιριστές του. Μην ξεχνάμε πως την Πέμπτη (4/8, 22:00, COSMOTE SPORT, LIVE SPORT24) οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, σ' ένα κομβικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών.

Βρίσκει +2 παίκτες στο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα εργάζεται πάνω στις μεταγραφικές κινήσεις, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ρόστερ. Μάλιστα, ο Κάρλος Κορμπεράν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μεταξύ άλλων συζήτησαν τα μεταγραφικά ζητήματα.

Είναι αλήθεια, πως ο Ισπανός βρίσκεται στον Ρέντη +2 παίκτες που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Πρόκειται για τον Ίνμπομ Χουάνγκ και τον Ντορόν Λάιντνερ, δύο ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Κορεάτης βρίσκεται στη λίστα για τη Σλόβαν παρέχοντας λύσεις στην ερυθρόλευκη μεσαία γραμμή, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να προστεθεί και ο 20χρονος Ισραηλινός αριστερός μπακ.

Οι επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων

Δεν είναι κρυφό πως ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα έναν μεσοεπιθετικό και έναν ποιοτικό εξτρέμ, ικανό να παίξει στο ένας εναντίον ενός. Το όνομα που παίζει πολύ δυνατά για τη θέση 10 είναι φυσικά αυτό του Ένις Μπάρντι. Τις προηγούμενες μέρες η AS ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει με τη Λεβάντε για την περίπτωση του 27χρονου μεσοεπιθετικού.

Τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Η Mundo Deportivo υπογράμμιζε πως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ωστόσο λίγο αργότερα ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Φελίπε Μινιάμπρες, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του βρίσκεται κοντά σε deal με τους ερυθρόλευκους για τον Μπάρντι. Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, φαίνεται τι είδους ποδοσφαιριστή αναζητά ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η πολιτική των ερυθρολεύκων, πέρα από τις παραπάνω υποθέσεις, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα κινείται να καλύπτει θέσεις, στις οποίες μπορεί να υπάρχουν αποχωρήσεις. Με λίγα λόγια εάν γίνει κάποια πώληση στο κέντρο της άμυνας ή στον άξονα, τότε θα κλείσει άμεσα το κενό, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. Ανοιχτό επιπλέον είναι να αποκτηθεί και κάποιος κεντρικός επιθετικός. Μην ξεχνάμε πως οι Βραζιλιάνοι επιμένουν για τον Τικίνιο και την Μποταφόγκο.

Ρόλο θα παίξουν και τα θέλω του Κορμπεράν

Ο Κάρλος Κορμπεράν μόλις την Δευτέρα έπιασε δουλειά στον Ρέντη. Πριν ακόμη αναλάβει την δουλειά του στον Ολυμπιακό είχε ζητήσει πληροφορίες και είχε μάθει τα πάντα για το ρόστερ των ερυθρόλευκων. Ωστόσο, τώρα θα μπορεί να κάνει διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι.

Με λίγα λόγια, θα δει τι μπορεί να πάρει από κάθε παίκτη του στην εξυπηρέτηση του πλάνου και της φιλοσοφίας του. Με τα πρώτα του συμπεράσματα αναμένεται να καταρτίσει και την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν την Πέμπτη.

Όπως προαναφέρθηκε, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε κινήσεις για την ενίσχυση κυρίως στον δημιουργικό τομέα, όπου παρατηρείται πρόβλημα, με απόκτηση μεσοεπιθετικού και εξτρέμ. Τις επόμενες εβδομάδες της δουλειάς του στον Ρέντη ο Κορμπεράν ενδέχεται να κάνει κι άλλες παρατηρήσεις όσον αφορά προσθήκες που χρειάζεται το ρόστερ, με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων να ικανοποιεί τα θέλω του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ