ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με ίωση και ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Με ίωση και ο Φορτούνης
EUROKINISSI

Πέρα από τους Μπρούμα και Χολέμπας που έμειναν στην Αθήνα συμπτώματα ίωσης αντιμετωπίζει και ο Κώστας Φορτούνης με τη συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι αμφίβολη.

Μαζεμένα έπεσαν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1). Απόρροια της υγρασίας και των καιρικών συνθηκών που συνάντησαν στο Αγρίνιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους Χολέμπας και Μπρούμα που δεν ταξίδεψαν για Θεσσαλονίκη, ενώ συμπτώματα εμφάνισε τις τελευταίες ώρες και ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μαέστρος εμφανίζεται πολύ καταπονημένος, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να φαντάζει δύσκολη, αν και είναι στο ξενοδοχείο με τους συμπαίκτες του κι έχει διάθεση να αγωνιστεί. Αν αλλάξει κάτι και υπάρξει ανατροπή στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί θα το γνωρίζουμε μέχρι τη σέντρα, αν και η εικόνα του φαίνεται να βελτιώνεται από ώρα σε ώρα κι υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρει. Από ‘κει και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τα οποία από το πρωί διαβάσατε στο SPORT24.

Αν δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί και ο “Φορτού” ή καθίσει στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Τούμπα χωρίς τρία βασικά γρανάζια, αλλά στο ρόστερ υπάρχουν λύσεις και η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και στα (πολύ) δύσκολα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ