ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φιλικών συνέχεια με το βλέμμα στον Ζινκερνάγκελ

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ με τη φανέλα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Δευτέρα την Κρακόβια στο τρίτο φιλικό των ερυθρόλευκων επί αυστριακού εδάφους (27/6, 19:00, COSMOTE SPORTS 1HD, LIVE SPORT24). Πιθανότητες να αγωνιστεί ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική του ευθεία. Οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν έως τις 3 Ιουλίου στην Αυστρία και έχουν να δώσουν ακόμη τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Μετά την ήττα απέναντι στη Ριντ και την πρώτη νίκη κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν ένα ακόμη δυνατό τεστ. Τη Δευτέρα (27/6, 19:00, COSMOTE SPORTS 1HD, LIVE SPORT24) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κρακόβια στην DAXL Arena.

Είναι ακόμη μία ευκαιρία για τον Πορτογάλο τεχνικό να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις, ενόψει των κρίσιμων αγώνων κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League με την πρώτη αναμέτρηση να απέχει λιγότερο από έναν μήνα (20 Ιουλίου).

Ο Πέδρο Μαρτίνς στα δύο πρώτα φιλικά έχει τεστάρει διαφορετικά πρόσωπα και τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς (4-2-3-1, 4-3-3, 4-4-2), ενώ θέλει να έχει σε ετοιμότητα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν βελτίωση όσο αποκτούν αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια τους. Η Κρακόβια είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία τερμάτισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην 9η θέση της Ekstraklasa.

Μετά την Κρακόβια, ο βαθμός δυσκολίας των φιλικών ανεβαίνει. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας (29/6, 19:00), την Παρασκευή την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7, 16:30) και το Σάββατο (2/7, 16:30) τη Red Bull Ζάλτσμπουργκ.

Με το βλέμμα στον Ζινκερνάγκελ

Η εβδομάδα που μπήκε είναι κρίσιμη για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ολοκληρώνει τις υποθέσεις των Αμπουμπακάρ Καμαρά και του Σίμε Βρσάλικο. Μένει να φανεί πότε οι δύο τους θα προλάβουν να ενσωματωθούν στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Στο φιλικό απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, μία από τις πρώτες μεταγραφές των Πειραιωτών έκανε ντεμπούτο. Ο Άβιλα Γορδόν αγωνίστηκε βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας και άφησε θετικές εντυπώσεις στα περίπου 50 λεπτά που αγωνίστηκε. Τα φώτα μοιραία πέφτουν στην νεότερη προσθήκη του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Άπαντες αδημονούν να δουν τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο ο Δανός εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γουότφορντ. Ο 27χρονος βρίσκεται στην Αυστρία από την Παρασκευή και είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στην Κρακόβια.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (27/6) και δεν αποκλείεται ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ