ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Φέρνουν προτάσεις Μαντί Καμαρά και Ζινκερνάγκελ, ξεκαθαρίζει του Ονιεκουρού

Ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός διαθέτει 16 δανεικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν παραχωρηθεί σε ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, όλα δείχνουν ό,τι οι περισσότεροι εξ' αυτών των παικτών δεν θα είναι στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας την ερχόμενη περίοδο. Φέρνουν προτάσεις Μαντί Καμαρά και Ζινκερνάγκελ, ξεκαθαρίζει του Ονιεκουρού.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει 16 δανεικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έχουν παραχωρηθεί σε ομάδες του εξωτερικού. Πρόκειται για τους Μαντί Καμαρά, Ονιεκουρού, Χασάν, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Πέπε, Καρβάλιο, Κούντε, Λοβέρα, Φαντιγκά, Λάιντνερ, Κανέ, Κίτσο και Νταμπό.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ό,τι οι περισσότεροι εξ' αυτών των παικτών δεν θα είναι στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας την ερχόμενη περίοδο.

Και αυτό αναμένεται να συμβεί για διάφορους λόγους. Άλλοι γιατί θέλουν να παραμείνουν στο εξωτερικό. Άλλοι γιατί έχουν προτάσεις. Άλλοι γιατί βλέπουν ότι και να γυρίσουν, δεν θα έχουν τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούν. Και άλλοι γιατί ο Ολυμπιακός θα θελήσει να τους πουλήσει ή να τους δανείσει εκ νέου.

Όπως και να έχει, στην πειραϊκή ομάδα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα και τη δυνατότητα να αποκομίσουν οικονομικό όφελος από την πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών. Και αυτά τα χρήματα να δοθούν για την απόκτηση άλλων παικτών που θα μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά και να κάνουν τη διαφορά.

Άλλωστε, για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός να έχει τόσους παίκτες στο έμψυχο δυναμικό του και άλλη μία ομάδα με τη μορφή δανεισμού επιβαρύνοντας το ταμείο του;

Ώρα για γενναίες αποφάσεις και διαπραγματεύσεις με τους καλύτερους δυνατούς όρους

Η παρουσία του Αντόνιο Κορδόν στο πόστο του αθλητικού διευθυντή προσφέρει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να πάρει γενναίες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τους δανεικούς παίκτες και να διαπραγματευτεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Από τη στιγμή, για παράδειγμα, που ο Μαντί Καμαρά θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό, είτε παίζοντας στην Ιταλία είτε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και εκπροσωπείται από ένα πολύ μεγάλο γραφείο μάνατζερ, κάλλιστα μπορεί να βρεθεί ένας σύλλογος που θα προσφέρει τα χρήματα που ανταποκρίνονται αυτή τη στιγμή στην αξία του (11 εκατ. ευρώ) η κοντά σε αυτά τα επίπεδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι και θα φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία των ερυθρόλευκων μέσα στον μήνα.

Όπως προσφορά στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να φτάσει για τον Ζινκερνάγκελ, τον οποίο γυροφέρνει η Τζένοα και καλοβλέπει η Μπριζ και συγκεκριμένα ο νέος προπονητής της Ρόνι Ντέιλα με τον οποίο συνεργάστηκαν την τελευταία σεζόν στην Σταντάρ Λιέγης. Ο Δανός επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ της βελγικής ομάδας στο πρωτάθλημα με εννέα γκολ και ο Νορβηγός τεχνικός εκτιμά την αξία του.

Επίσης, ο Ονιεκουρού είναι ο πρώτος χρονικά που μπορεί να βοηθήσει ώστε να μπουν χρήματα στο ταμείο της πειραϊκής ΠΑΕ. Αν η Φενέρμπαχτσε κερδίσει την Μπασάκσεχιρ και κατακτήσει το Κύπελλο στην Τουρκία την Κυριακή (11/6), τότε η Αντάνα Ντεμίρσπορ θα κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτόματα θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Νιγηριανού εξτρέμ από τον Ολυμπιακό που ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Και υπάρχουν κι άλλοι δανεικοί ποδοσφαιριστές που, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να φέρουν χρήματα στους ερυθρόλευκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ