ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα 2.000 εισιτήρια με την Άιντραχτ, ενημέρωση για τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στο γήπεδο

Κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Καραϊσκάκης για το ματς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021
Κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Καραϊσκάκης για το ματς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Εξαντλήθηκαν τα 2.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκε ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Άιντραχτ. Η ΠΑΕ ενημέρωσε αναλυτικά τι θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι των Πειραιωτών που θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Εξαντλήθηκαν τα 2.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκε ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (22:00, COSMOTE SPORT 2 και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε αναλυτικά τι θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι των Πειραιωτών που θα βρίσκονται στο γήπεδο. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα πρέπει να έχουν μαζί τους, το σημείο συνάντησης στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 17:30 και πώς θα μεταβούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας πως εξαντλήθηκαν τα 2.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκε για τον αγώνα με την Άιντραχτ. Ύστερα από τις οδηγίες της γερμανικής αστυνομίας και της Άιντραχτ, οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να τηρήσουν τα παρακάτω:

Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και του εισιτηρίου του αγώνα.

Το σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία της Φρανκφούρτης, Konstablerwache στις 17.30 (ώρα Γερμανίας). Από εκεί και με τη συνοδεία αστυνομίας θα μετακινηθούν προς το στάδιο με τρένο. Δεν απαιτείται αγορά εισιτηρίου για το τρένο, εφόσον έχουν μαζί τους το εισιτήριο του αγώνα.

Η είσοδος θα γίνεται από το Parking 9 του σταδίου.

Οι φίλαθλοι που θα έρθουν με δικά τους μέσα, θα σταθμεύσουν στο Parking 9.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18.30 (ώρα Γερμανίας)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ