ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται την Παρασκευή ο Βρσάλικο για τις υπογραφές, σε επαφές και γι' άλλον εξτρέμ

Croatia's Sime Vrsaljko celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Croatia's Sime Vrsaljko celebrates after his team advanced to the final during the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) © 2018 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Σίμε Βρσάλικο αναμένεται το πιθανότερο την Παρασκευή στην Αθήνα για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές και γι' άλλον εξτρέμ.

Ο Σίμε Βρσάλικο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά αυτή αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά με τις υπογραφές στα συμβόλαια τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Κροάτης δεξιός μπακ χαφ αναμένεται την Παρασκευή (1/7) προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην πειραϊκή ομάδα.

Ο 30χρονος διεθνής αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό, ενώ εκείνο που είχε με την Ατλέτικο Μαδρίτης εκπνέει τυπικά την Πέμπτη (30/6).

Κατά συνέπεια, ο Βρσάλικο δεν θα ταξιδέψει στην Αυστρία, καθώς η αποστολή του Ολυμπιακού μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ το Σάββατο (2/7) θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Κροάτης αμυντικός θα τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ενώ όλο αυτό το διάστημα φέρεται να ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σε επαφές για την απόκτηση άλλου εξτρέμ

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση κι άλλου εξτρέμ, μετά την προσθήκη του Ζινκερνάγκελ, ενώ στα πλάγια της επίθεσης μπορεί να αγωνιστεί και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η πειραϊκή ΠΑΕ φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τρεις πλάγιους επιθετικούς, νεαρούς σε ηλικία, ταχύτατους και με καλή τεχνική κατάρτιση και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες δύο – τρεις εβδομάδες. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού και την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Πάντως, τους παίκτες που ήθελε ο Μαρτίνς ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα τους έχει στη διάθεση του (Ζινκερνάγκελ, Άβιλα, Αμπουμπακάρ Καμαρά) και σύντομα αναμένεται να προστεθεί και ο Βρσάλικο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ