ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επένδυση για το μέλλον με Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά μιλάει με την εθνική Γουινέας
Ο Αγκιμπού Καμαρά μιλάει με την εθνική Γουινέας TWITTER PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός προχωράει στην απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ανήκε στη Λιλ, με τους ερυθρόλευκους μετά τον Αλγκασίμ Μπα να προχωρούν σε ακόμη μία επένδυση για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον και το ίδιο έκανε και με την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά. Την Τρίτη (22/6) αναμένεται στην Ελλάδα ο 20χρονος διεθνής με την εθνική της Γουινέας μεσοεπιθετικός, ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών

Όπως ακριβώς ισχύει και με τον Αλγκασίμ Μπα, που ήδη πραγματοποιεί προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς, προορίζεται για τη β' ομάδα του Ολυμπιακού. Εκεί καλείται να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και να αναδείξει το ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο πριν να κάνει το παραπάνω βήμα στην πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Το ταλέντο του Αγκιμπού Καμαρά είναι αδιαμφισβήτητο. Ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας της Λιλ απ' το 2019, ενώ είχε καταγράψει και μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Είχε παίξει βασικός για 90 λεπτά στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας έχοντας σκοράρει και το νικητήριο γκολ στη νίκη με 1-0.

Μάλιστα, το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί και στη χώρα του έχοντας σημείωσει δύο συμμετοχές με την εθνική Γουινέας σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός έχει το μάτι και στο μέλλον και προσπαθεί με έξυπνες λύσεις να βρει "διαμαντάκια" που ενδέχεται στο μέλλον να εξελιχθούν σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές και βασικά μέλη της πρώτης ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ