ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν επέκτασης του Πασχαλάκη έως το 2024

Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν επέκτασης του Πασχαλάκη έως το 2024
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών και η ρήτρα ενός επιπλέον χρόνου στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ενεργοποιήθηκε.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σεπτέμβριου του 2022 τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος γκολκίπερ είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 έτους με τους ερυθρόλευκους.

Ο Πασχαλάκης συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών τη φετινή σεζόν, έτσι η οψιόν ενεργοποιήθηκε, με τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες να επεκτείνεται αυτόματα έως και το καλοκαίρι του 2024. Τονίζουμε πως πρόκειται για κάτι τυπικό, καθώς ο αριθμός των παιχνιδιών ήταν χαμηλός. Μάλιστα προβλέπεται και αύξηση αποδοχών.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι από τα πιο βασικά γρανάζια του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν. Είναι από τους πολυτιμότερους των Πειραιωτών και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχει πραγματοποιήσει πολύ δυνατές εμφανίσεις, ενώ σε επίπεδο αποκρούσεων είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Stoiximan Super League.

Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη σε 14 περιπτώσεις. Έχει δεχθεί μόλις οκτώ γκολ, τα επτά στο πρωτάθλημα, το ένα στο Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ