ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ένα φιλικό επιπέδου Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ πριν την επιστροφή στις υποχρεώσεις

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο  (10/12, 19:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) δίνει ένα δυνατό φιλικό επιπέδου Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ που έχει έρθει στην Ελλάδα με τα μεγάλα αστέρια της. Η μεγάλη ευκαιρία του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του στην Εστεπόνα της Ισπανίας. Πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν επιστρέψει στη βάση τους και το Σάββατο (10/12, 19:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) δίνουν ένα πολύ δυνατό φιλικό αγώνα, μετά από αυτούς κόντρα σε Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Κύπελλο Ελλάδας και Super League.

Ο Μίτσελ θα έχει μία τελευταία ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα που θα έχει στο μυαλό του και να δει τη συμπεριφορά της ομάδας του σε αυτό το χρονικό σημείο κόντρα σε ένα κλαμπ της Premier League. Πρόκειται για μία πρόβα τζεναράλε υψηλού επιπέδου πριν από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (15/12, 19:30) και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα.

Κόντρα στα αστέρια της Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προετοιμάζεται εντατικά, προκειμένου να κάνει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 18η θέση στους 13 βαθμούς, ωστόσο απέχει μόλις έναν πόντο από την Έβερτον και τη Γουέστ Χαμ και δύο από τη Λιντς που είναι 15η.

Η επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των Reds είναι προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου για το Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπλάκμπερν, ενώ ακολουθεί η Boxing Day στις 27 Δεκεμβρίου στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νότιγχαμ επέλεξε την Ελλάδα για το ολιγοήμερο training camp της, διαφημίζοντας τη χώρα μας, και έχει δώσει ήδη ένα φιλικό απέναντι στον Ατρόμητο, από τον οποίο ηττήθηκε 3-2. Φυσικά, η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, η οποία προπονείται στον Ρέντη, έχει έρθει με τα αστέρια της στη χώρα μας. Κόντρα στους Περιστεριώτες αγωνίστηκαν παίκτες, όπως οι Τζέσε Λίνγκαρντ, Τάιγο Αγουονίγι, Ρενάν Λόντι, Σερζ Οριέρ και Ντιν Χέντερσον. Ποδοσφαιριστές που αναμένεται να παίξουν και στο Καραϊσκάκης.

Παράλληλα στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο City Ground υπολογίζουν πολλά σε αυτόν και απέναντι στον Ατρόμητο προσέφερε ήδη δύο ασίστ.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ωστόσο και τα δικά του αστέρια, όπως είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Μαρσέλο, ο Πεπ Μπιέλ. Επομένως το συναπάντημα τόσο μεγάλων ονομάτων στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους προπονητές που προετοιμάζουν τις ομάδες τους, αλλά και από τον κόσμο.

Άλλωστε ο Μίτσελ τόνισε πως ναι μεν είναι φιλικό, αλλά η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη: "Ανεξάρτητα από το αν είναι φιλικό, εμείς θέλουμε να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θα είναι πράγματι μια πρόβα τζενεράλε. Θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια σε σχέση με όσα έχουμε πει και έχουμε δουλέψει τον τελευταίο καιρό".

Τα εισιτήρια με Νότιγχαμ

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από την Τρίτη (6/12), ενώ θα είναι διαθέσιμα μέχρι την εξάντλησή τους και από τα εκδοτήρια.

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον φιλικό αγώνα απέναντι στη Nottingham Forest, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο 10/12 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 06/12, από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Τρίτη 06/12 έως Παρασκευή 09/12 (10:00 – 18:00) καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10, 15, 20, 30, 40, 50, 100 (VIP) και 150 (VVIP).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 5€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», από την Τετάρτη 07/12 έως και την Παρασκευή 09/12 στις ανωτέρω ώρες λειτουργείας, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται σε όλες τις θύρες σε ειδικές τιμές MONO από τα εκδοτήρια του σταδίου και με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης από τον ενήλικα συνοδό του. Βασική προϋπόθεση να είναι γεννημένα από το 2007 και μετά και να συνοδεύονται από ενήλικα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ