ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο κορονοϊός του Καμαρά βάζει στο κόλπο τις μεταγραφές

Ο Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες
Ο Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες EUROKINISSI

Μπολιάζει το πλάνο με νέα πρόσωπα ο Πέδρο Μαρτίνς, λόγω και του κορονοϊού που "χτύπησε" τον Μαντί Καμαρά, κι ετοιμάζει αιφνιδιασμό στον Βίλας Μπόας με Εμβιλά, Πέπε, Βινάγκρε και ίσως τον Ντρέγκερ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ (21/10, 22:00).

Βραδιά αποδείξεων, βραδιά-πρόκληση. Ο Ολυμπιακός συνεπής σε ένα ακόμη ραντεβού του με την ιστορία υποδέχεται το βράδυ (22.00) τη Μαρσέιγ, σε μία νέα πρεμιέρα ομίλων Champions League, σε έναν αγώνα που το κίνητρο είναι τεράστιο για όλους. Για την ομάδα που ξέρει ότι αυτό το σκορ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Για τους παίκτες που θέλουν να ανέβουν οι μετοχές τους, αλλά και να εισπράξουν το έξτρα πριμ που τους υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για τον κόουτς που θέλει να προσθέσει ένα ακόμη παράσημο στο πέτο και να επιβληθεί απέναντι σε έναν συμπατριώτη του προπονητή.

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΕΜΒΙΛΑ

Και σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο, αναμένονται εκπλήξεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα πατήσει ξανά στη δοκιμασμένη συνταγή με παίκτες που ξέρει καλά κι εμπιστεύεται, αλλά για πρώτη φορά θα ρίξει και νέα όπλα στη μάχη. Κυρίως εξαιτίας του Μαντί Καμαρά, τον οποίο "χτύπησε" ο κορονοϊός και μένει εκτός. Το Sport24.gr, άλλωστε, σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Τετάρτης (21/10) ότι ο Αφρικανός δεν προπονήθηκε και ότι μένει εκτός, εξέλιξη που επιβεβαίωσε η ΠΑΕ το απόγευμα. Ότι το δείγμα ήταν θετικό και ότι ο χαφ από τη Γουϊνέα δεν θα παίξει με τους Μαρσεγέζους.

Είναι κομβικός για τη μεσαία γραμμή ο Γιάν Εμβιλά, ο οποίος ανεβαίνει διαρκώς, βρίσκει αυτοπεποίθηση και τα σωστά τετραγωνικά στο γήπεδο, ενώ το Σάββατο με τον Ατρόμητο έδωσε και την πρώτη του ασίστ.

Το κίνητρο για τον 30χρονο διεθνή Γάλλο είναι τεράστιο απέναντι σε μια ομάδα της πατρίδας του, την οποία γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μιας και μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν στο "Σαμπιονά". Ήδη έχει μιλήσει γι’ αυτό το ματς με τον Πέδρο Μαρτίνς και του έχει μεταφέρει χρήσιμες πληροφορίες και για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Βελοντρόμ, αλλά και για συγκεκριμένα ατομικά χαρακτηριστικά των αντιπάλων.

Ο Εμβιλά θα αγωνιστεί ξανά στο "6", με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο πλευρό του, προκειμένου να μοιράσουν σωστά τον άξονα και να αποτελέσουν όχι μόνο αμυντικά, αλλά και επιθετικά γρανάζια στην ανάπτυξη. Ο έμπειρος Γάλλος, ωστόσο, δεν θα είναι ο μοναδικός από τα νέα πρόσωπα που θα πατήσει απόψε στο χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης".

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΠΕΠΕ - ΒΙΝΑΓΚΡΕ

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το αθλητικό κέντρο της ομάδας αναμένεται κόντρα στη γαλλική ομάδα να ντεμπουτάρουν με την ερυθρόλευκη άλλα δύο νέα πρόσωπα που θεωρούνται εν δυνάμει βασικοί ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον Πέπε και τον Βινάγκρε. Ο πρώτος αποτέλεσε τη μεγαλύτερη μεταγραφική "καψούρα" του κόουτς κι όπως δήλωσε ο Μαρτίνς χθες, είναι πλέον έτοιμος να μπει και να παίξει.

Ο 23χρονος Πορτογάλος χαφ έχει να παίξει από τις 19 Ιουλίου και από το εντός έδρας ματς της Γκιμαράες με τη Μαρίτιμο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι απόψε θα πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά, πιθανότατα ως λύση από τον πάγκο. Ωστόσο, με την άρτια τεχνική του κατάρτιση και την εξυπνάδα στο παιχνίδι του, μπορεί να αποτελέσει λύση διαφοράς από τον πάγκο.

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και με τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, αλλά δηλώνει έτοιμος, ο κόουτς τον υπολογίζει και θα του δώσει χρόνο στη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο πρώην άσος της Γουλβς είναι τούρμπο σε άμυνα και επίθεση, κάτι που σημαίνει πως η παρουσία του ακόμη και στον πάγκο αποτελεί έξτρα όπλο για τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στον πάγκο θα βρίσκεται για ώρα… ανάγκης και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσει ανάσες στον Ραφίνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, πάμε για μια τριάδα με Μασούρα, Βαλμπουενά και Ραντζέλοβιτς πίσω από τον Ελ Αραμπί, αλλά αυτό ακόμη δεν έχει "κλειδώσει" στο μυαλό του κόουτς που όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο Sport24.gr σκέφτεται για το αρχικό σχήμα και τον Φορτούνη, αλλά και τον Πέπε. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν οριστικά λίγο πριν από τη σέντρα ενός αγώνα που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και στο σκέλος της σκακιέρας που θα στηθεί μεταξύ των δύο προπονητών. Ίδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ