ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μανωλάς σε Παπασταθόπουλο: "Πώς σου πάνε τα κόκκινα αδερφέ"

Ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018
Ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Βέλγιο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξέφρασε την ανυπομονησία του να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κώστα Μανωλά να τον αποθεώνει για την επιλογή του Ολυμπιακού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25/1) από τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή στόπερ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η είδηση έκανε τον γύρω του διαδικτύου, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποίησε κοινή δήλωση με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων όπως μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Σε δήλωση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media προχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι έφτασε η στιγμή επιστροφής του στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι έχει θέσει πολλούς στόχους για επιτυχίες τα επόμενα χρόνια με τους ερυθρόλευκους.

"Μετά από σχεδόν 13 χρόνια σε ομάδες του εξωτερικού ήρθε η στιγμή που επιστρέφω στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό, έχω θέσει πολλούς στόχους και ανυπομονώ να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μια σημαντική σεζόν μπροστά μας και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας" ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, ο Κώστας Μανωλάς σχολίασε με νόημα κάτω από την ανάρτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο Instagram αναφέροντας "Πώς σου πάνε τα κόκκινα αδερφέ μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ