ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έκανε πρόταση για τον φορ Γκοντού, σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ο Λουσιάνο Γκοντού σε συνέντευξη Τύπου της Σαρμιέντο
Ο Λουσιάνο Γκοντού σε συνέντευξη Τύπου της Σαρμιέντο PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Σαρμιέντο για να εντάξει στο δυναμικό του τον νεαρό φορ, Λουσιάνο Γκοντού, σύμφωνα με ρεπορτάζ Αργεντινού δημοσιογράφου.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Ονιεκούρου και Λόπες για να ενισχύσει τις πτέρυγες της επίθεσης και δίνει τα ρέστα του για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Νάπολι, ωστόσο την ίδια ώρα κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών λίγο πριν κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τους Αργεντινούς, με τον δημοσιογράφο Σέσαρ Λουίς Μέρλο να υποστηρίζει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πρόταση στην Σαρμιέντο για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 20χρονο υψηλόσωμο (1,89μ) στράικερ, Λουσιάνο Γκοντού.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού ήταν για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, με την ομάδα από τo Μπουένος Άιρες από την πλευρά της να απορρίπτει τη συγκεκριμένη προσφορά. Σημειώνεται πως ο Γκοντού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κ20 της Ρίβερ Πλέιτ και της Σαρμιέντο ενώ στο φετινό πρωτάθλημα Αργεντινής μετράει ήδη 2 γκολ σε 9 συμμετοχές.

Ο Λουσιάνο Γκοντού εν δράσει με τη φανέλα της Σαρμιέντο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ