ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφυγαν 1.500 διαρκείας στις πρώτες πέντε ημέρες διάθεσης

Ολυμπιακός: Έφυγαν 1.500 διαρκείας στις πρώτες πέντε ημέρες διάθεσης
EUROKINISSI

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν διάθεση να στηρίξουν δυναμικά τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, κάτι που φάνηκε από τις πρώτες ημέρες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας όπου δόθηκαν 1.500 συνολικά.

Η σεζόν 2022-23 βρήκε στο φινάλε της τον Ολυμπιακό να μένει χωρίς κάποιο τρόπαιο και να πέφτει από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια κυριαρχίας, όμως το γεγονός αυτό δεν πτοτεί τους οπαδούς του που είναι έτοιμοι να πάρουν θέση για αγωνιστική μάχη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διάθεσή τους μάλιστα να στηρίξουν δυναμικά τους ερυθρόλευκους φαίνεται από το εντυπωσιακό νούμερο των πρώτων πέντε ημερών διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μόνο από το διαδίκτυο, καθώς δόθηκαν 1.500 εισιτήρια, με την κίνηση και τη ζήτηση από τον κόσμο να αυξάνεται καθημερινά.

Η ερχόμενη Πέμπτη (01/06) είναι η πρώτη μέρα που θα μπορεί ο κόσμος των Πειραιωτών να κλείσει θέση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 και από τα εκδοτήρια του σταδίου έξω από τη θύρα 25.

Καθημερινά ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από το φαληρικό γήπεδο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00, με την διάθεση των καρτών διαρκείας να συνεχίζεται κανονικά και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

Να σημειωθεί πως στην 1η περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας, όπως παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέση που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022-23.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ