ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Κρήτη η αποστολή βοήθειας στους σεισμόπληκτους

Η βοήθεια του Ολυμπιακού στους σεισμόπληκτους
Η βοήθεια του Ολυμπιακού στους σεισμόπληκτους OLYMPIACOS FC

Την Τετάρτη (8/12) έφτασε στο Ηράκλειο η βοήθεια του Ολυμπιακού στους σεισμόπληκτους. Παραδόθηκαν οι πρώτες τέσσερις σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC.

Ο Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου. Την Τετάρτη (8/12) έφτασε η βοήθεια με τις πρώτες τέσσερις σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC, από τις 28 συνολικά που θα διατεθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Εμπράκτως κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό στο νησί της Κρήτης, στέκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η αποστολή αγάπης έφτασε την Τετάρτη ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο, προκειμένου να παραδώσει τις πρώτες τέσσερις σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC, από τις 28 συνολικά που θα διατεθούν προς ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Οι αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες προκειμένου να είναι αυτόνομες και να εξυπηρετούν μαθητές και εκπαιδευτικούς, παραδόθηκαν στο ΕΠΑΛ Αρκαλοχωρίου μαζί με προστατευτικές μάσκες αλλά και ποδοσφαιρικές μπάλες, οι οποίες μοιράστηκαν και στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη αλλά και επικεφαλής της αποστολής, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, παρέδωσε τα κλειδιά των αιθουσών στον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, κ. Μανώλη Φραγκάκη.

Το χαμόγελο επέστρεψε στα πρόσωπα των μαθητών που υποδέχθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό το πούλμαν με τους εθελοντές του Ολυμπιακού! Οι 28 αίθουσες που θα παραδοθούν έως και τα Χριστούγεννα, πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες περίπου 1.000 μαθητών της περιοχής".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ