ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δίνει μάχη για Ονιεκούρου, τα έχει βρει με τη Μονακό

Ο Χένρι Ονιεκούρου με τη φανέλα της Γαλατασαράι
Ο Χένρι Ονιεκούρου με τη φανέλα της Γαλατασαράι © 2018 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την απόκτηση του Ονιεκούρου, έχει δώσει τα χέρια με την Μονακό για δανεισμό με οψιόν αγοράς, όμως προσπαθεί να πάρει και το οκ απ' τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και στο θέμα αυτό υπάρχουν εξελίξεις. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν μάχη για να κάνουν δικο τους τον Χένρι Ονιεκούρου. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τα έχει βρει με την Μονακό για την περίπτωση του 24χρονου Νιγηριανού εξτρέμ.

Μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν στις υποθέσεις του Ρόνι Λόπες και του Μάρκους Λόπες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χτένισαν ξανά άλλες περιπτώσεις και σ' αυτήν του Ονιεκούρου παρουσιάστηκαν νέα δεδομένα. Η Μονακό θέλει να απαλλαχθεί απ' τον 24χρονο Νιγηριανό και έτσι έφτασε σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τους Μονεγάσκους για τον δανεισμό του Ονιεκούρου με οψιόν αγοράς. Πλέον απομένει να εξασφαλίσει το οκ απ' τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος το προηγούμενο διάστημα εξέφραζε την επιθυμία του να παραμείνει στην Τουρκία, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός στη Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι τού παρουσίασαν το πρότζεκτ τους, προκειμένου να του αλλάξουν άποψη.

Ο Ολυμπιακός δεν παλεύει μόνος του για να κλείσει αυτό το deal. Η Γαλατάσαραϊ, με την οποία μετράει 71 συμμετοχές, επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση, σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ, ενώ και η Φενέρμπαχτσε μπαίνει στο παιχνίδι. Πάντως, ο Ολυμπιακός δίνει για τα καλά μάχη για την απόκτηση του εξτρέμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ