ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διαθέσιμοι ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Καρμπόβνικ ενόψει Άρη

Ο Γκάρι Ροντρίγκες με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γκάρι Ροντρίγκες με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μίχαλ Καρμπόβνικ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον σημαντικό αγώνα με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και την κάκωση στην ποδοκνημική, προπονείται πλέον κανονικά στο Ρέντη και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή (12/12, 19:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο διεθνής επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, ως γνωστό, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του ομίλου του Europa League, κατά συνέπεια δεν θα ταξιδέψει με την ερυθρόλευκη αποστολή στο Βέλγιο, αλλά θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα για τα ματς στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παράλληλα, στις προπονήσεις έχει μπει και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ μετά από απουσίας ενός μήνα με διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Πολωνός αμυντικός ανεβάζει στροφές, θα είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμη αν θα είναι και αγωνιστικά, κάτι που θα αποφασίσει ο Μαρτίνς στην προπόνηση το Σάββατο (11/12).

Αυτή τη στιγμή το μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού είναι στον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Αντβέρπ στο Βέλγιο την Πέμπτη (19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24), στο οποίο η πειραϊκή ομάδα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Σε κάθε περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι έχουν ως στόχο τη νίκη και από εκεί και πέρα θα περιμένουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην Φενέρμπαχσε και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ