ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διαψεύδει για Μαρτίνς - Αλ Νασρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς INTIME

Ο επίσημος Ολυμπιακός διαψεύδει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποχώρησης του Πέδρο Μαρτίνς για την Αλ Νασρ, παρά το δημοσίευμα του Goal Σαουδικής Αραβίας για συνάντηση το πρωί της Κυριακής. Ούτως ή άλλως έχει ήδη γίνει μια πρώτη κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου.

Με τρόπο κατηγορηματικό ο Ολυμπιακός διαψεύδει οποιαδήποτε πιθανότητα αποχώρησης του Πέδρο Μαρτίνς μεσούσης της σεζόν προκειμένου ν' αναλάβει την Αλ Νασρ, αναιρώντας τα όσα επικαλείται το Goal Σαουδικής Αραβίας σε δημοσίευμα του.

Το άρθρο που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην ιστοσελίδα της χώρας έκανε λόγο για συνάντηση του Πορτογάλου προπονητή με εκπροσώπους της ομάδας από το Ριάντ στην Αθήνα και συμφωνία που θα επικυρωθεί εντός των επόμενων ημερών. Οι ερυθρόλευκοι, που ως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν κι επέστρεψε η αποστολή από το Ηράκλειο, δεν είχαν όχι ενόχληση αλλά ούτε καν ιδέα για ένα τέτοιο σενάριο, ενημερώθηκαν για τα όσα γράφονται και τοποθετήθηκαν άμεσα επ' αυτών.

Η διάψευση ήταν κάθετη από υψηλά κλιμάκια των Πρωταθλητών και αποκλείστηκε κάθε τέτοια εκδοχή. Ούτως ή άλλως, έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες πρώτες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Μαρτίνς, το οποίο λήγει στα τέλη της σεζόν, στο φινάλε της οποίας ο Πορτογάλος θα συμπληρώσει τετραετία στον Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ