ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ η αποστολή, εκτός Μασούρας, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά για το ματς με τον Ατρόμητο

Ο Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
Ο Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (12/9, 20.30, NS Prime, LIVE SPORT24), με τον Μασούρα και τους Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά να μην βρίσκονται στη λίστα του Πορτογάλου. Μπήκε κανονικά ο Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (12/9, 20.30, NS Prime, LIVE SPORT24) για την πρώτη αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι απέναντι στους Περιστεριώτες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς δεν βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος δεν πρόλαβε να είναι στο 100% έτοιμος, καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις εξαιτίας του τραυματισμού του. Επιπλέον εκτός έμειναν οι Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι πρόλαβαν πριν από λίγες μέρες να επιστρέψουν στην Ελλάδα έπειτα απ' την περιπέτειά του στη Γουινέα.

Απ' την άλλη κανονικά είναι μέσα στην αποστολή ο Βατσλίκ, καθώς αποδείχθηκε πως το πρόβλημα του τραυματισμού δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ