ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυξημένη η προσέλευση των φιλάθλων με Αντβέρπ, εξαντλήθηκαν τα διαρκείας σε τρεις θύρες

Κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Καραϊσκάκης για το ματς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021
Κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Καραϊσκάκης για το ματς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι | 21 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Περισσότεροι φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα με την Αντβέρπ, ενώ εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στις Θύρες 9, 11 και 17.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ (16/09, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, έχουν μεγάλη ζήτηση, σύμφωνα με ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Το Γεώργιος Καραϊσκάκης αναμένεται να έχει περισσότερο κόσμο σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια στην μετά κορονοϊού εποχή.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας με αμείωτους ρυθμούς, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε τρεις ακόμα θύρες, μετά από τη Θύρα 19. Συγκεκριμένα έχουν συμπληρωθεί στο μάξιμουμ της χωρητικότητας τα εισιτήρια και για τις Θύρες 9, 11 και 17.

Υπενθυμίζεται ότι στις εξέδρες μπορούν να βρεθούν όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, αλλά και όσοι έχουν νοσήσει (αποδεδειγμένα) τους προηγούμενους έξι μήνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ