ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η λίστα που δήλωσε στην UEFA για τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα

Ο Άβιλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κρακόβια
Ο Άβιλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κρακόβια EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα που δήλωσε στην UEFA για τους δύο αγώνες με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το βράδυ της Πέμπτης (14/7) ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League μετά τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυτή συμπεριλήφηκαν 29 ποδοσφαιριστές. Οι 23 από την Α' λίστα και 6 από τη Β' λίστα.

Εκτός έμεινε όπως αναμενόταν ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος δεν θα ήταν έτοιμος για τα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς. Επίσης ο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε στη λίστα τον Άβιλα αλλά ούτε και τους Κούτρη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κούντε, Φαντιγκά και Κρίστινσον.

Αντίθετα μέσα σε αυτή βρίσκονται οι Χασάν, Τικίνιο, Ραντζέλοβιτς αλλά και ο Ανδρούτσος. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη δυνατότητα να προβεί σε δύο αλλαγές 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με την Μακάμπι που θα γίνει την Τετάρτη (20/7).

Λίστα Α

Ανδρούτσος

Καρβάλιο

Ουσεϊνού Μπα

Μπουχαλάκης

Αγκιμπού Καμαρά

Μαντί Καμαρά

Σισέ

Ελ Αραμπί

Αμπουμπακάρ Καμαρά

Κανέ

Μανωλάς

Μασούρας

Χασάν

Εμβιλά

Παπασταθόπουλος

Ραντζέλοβιτς

Ρέαμπτσιουκ

Τικίνιο

Τζολάκης

Βατσλίκ

Βαλμπουενά

Βρσάλικο

Ζινκερνάγκελ

Λίστα Β

Κίτσος

Λιάτσος

Ντόι

Παπαδούδης

Τσέλιος

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς θα ταξιδέψει το Σάββατο (16/7) στο Ισραήλ προκειμένου να παρακολουθήσει τη Μακάμπι Χάιφα στον αγώνα εναντίον της Χάποελ Μπερ Σεβά, στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ