ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Απόλυτη ικανοποίηση από την προσέλευση του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία

Ολυμπιακός: Απόλυτη ικανοποίηση από την προσέλευση του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία
INTIME SPORTS

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία από τον Ολυμπιακό στο χώρο του μουσείου της ομάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης". Κλειστά τα εκδοτήρια την Κυριακή (12/09) για το ματς με τον Ατρόμητο

Για μία ακόμα χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία με τον κόσμο να ανταποκρίνεται κάλεσμα των ερυθρόλευκων.

Από το σύλλογο του Πειραιά εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για τη συνεχή ροή του κόσμου που βρέθηκε στο χώρο του μουσείου στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δώσει αίμα.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και εθελοντής αιμοδότης, κ. Νίκος Γαβαλάς, ανέφερε: "Η αιμοδοσία διοργανώνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» δύο φόρες το χρόνο. Η διαδικασία πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο του μουσείου της ομάδας μας, διαρκεί μόλις δέκα λεπτά «χαρίζοντας» ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που ήρθαν σήμερα εδώ".

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.

Η θεσμοθέτηση της αιμοδοσίας αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η αιμοδοσία δίνει ζωή

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Κλειστά τα εκδοτήρια την Κυριακή για το ματς με τον Ατρόμητο

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν πως τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι ανοικτά και το Σάββατο, αλλά όχι και την Κυριακή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Υπενθυμίζεται πως για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά σήμερα από τις 10:00 έως τις 18:00 ενώ την Κυριακή 12/9 θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ βάσει ΚΥΑ.

Την μέρα του αγώνα 12/9 αγορές εισιτηρίων θα γίνονται μόνο μέσω internet. Επίσης τις αντίστοιχες ώρες και ημέρες θα λειτουργούν και τα εισιτήρια διάρκειας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ