ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποφασίζει για Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Κούτρη και τους άλλους δανεικούς

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς πανηγυρίζει γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη | 14 Ιουλίου 2021
Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς πανηγυρίζει γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη | 14 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή των δανεικών ποδοσφαιριστών και η παραμονή τους ή η εκ νέου παραχώρησή τους αποτελεί ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει 40+ ποδοσφαιριστές μαζί με τους δανεικούς και επιδιώκει να προχωρήσει σε ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Αρκετοί θεωρούν ότι οι αποφάσεις για τους δανεικούς είναι μια εύκολη υπόθεση, αλλά στην πραγματικότητα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, για παράδειγμα, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Πόρτο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε πρώτα να δούμε αν οι δράκοι πρόκειται να μπουν στη διαδικασία ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του παίκτη ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κονσεϊσάο επιθυμεί την παραμονή του 28χρονου κεντρικού αμυντικού στο Ντραγκάο, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας θα κάνει χρήση του δικαιώματος να τον αγοράσει ή θα ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση από τον Ολυμπιακό.

Και αν η Πόρτο θελήσει να πάρει τον Σεμέδο με 2,5 ή 3 εκατομμύρια, οι ερυθρόλευκοι θα συναινέσουν ή ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι να αποφασίσει η πειραϊκή ΠΑΕ τι θα πράξει; Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός δαπάνησε 4,5 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ και έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έκανε καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λεγανές (39 συμμετοχές, 5 γκολ, 4 ασίστ) και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος θα κλείσει τα 25 μέσα στο καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024. Απομένει να φανεί αν ο Μαρτίνς θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη παίρνοντας τον στην προετοιμασία ή θα τεθεί θέμα πώλησής του.

Ο Πέπε Ροντρίγκες πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Φαμαλικάο (37 αγώνες, 5 τέρματα, 7 ασίστ) και συμπεριλήφθηκε αρκετές φορές στην κορυφαία ενδεκάδα των αγωνιστικών της πορτογαλικής λίγκας. Ο 25χρονος κεντρικός χαφ ήταν άλλος παίκτης στην πατρίδα του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Φαμαλικάο και άλλος όσο βρισκόταν στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι θα ψαχτούν στη μεταγραφική αγορά για κεντρικό μέσο και ο Μαρτίνς θα αποφασίσει προσεχώς αν θα δώσει νέα ευκαιρία στον συμπατριώτη του. Ο Πέπε, ο οποίος αποκτήθηκε από την Γκιμαράες έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, έχει συμβόλαιο με την πειραϊκή ΠΑΕ μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ο Αχμέντ Χασάν επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Κόνιασπορ, καθώς η τουρκική ομάδα δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ τα πήγε καλά στην περίοδο (37 ματς, 11 γκολ, 4 ασίστ), έχει ζήτηση και στον Ολυμπιακό θα αποφασίσουν προσεχώς αν θα τον κρατήσουν ή θα τον πουλήσουν αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις υποθέσεις των Αραμπί και Τικίκιο. Να θυμίσουμε, ότι οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον πανύψηλο επιθετικό από την Μπράγκα αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, καθώς μετά το νωθρό πέρασμά του από την Ρασίνγκ Κλουμπ, την θολή εικόνα που είχε τον Ιανουάριο στους ερυθρόλευκους, δεν ξετρέλανε με την απόδοσή του τους τελευταίους μήνες στην Ομόνοια. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε 3,5 εκατομμύρια ευρώ πριν από τρία χρόνια για να τον αποκτήσει από την Ροσάριο Σεντράλ, αλλά ο Αργεντινός επιθετικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Ο 23χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και είναι άγνωστο για την ώρα, αν θα του δοθεί άλλη ευκαιρία ή θα γίνει προσπάθεια να πωληθεί.

Ο Νίκολα Τσούμιτς έπαιξε σε νέα θέση στην Ελβετία, εκείνη του κεντρικού επιθετικού και είχε με τη Λουκέρνη μέσα στην περίοδο 26 συμμετοχές, 4 τέρματα και 2 ασίστ. Ο 23χρονος Σέρβος εξτρέμ θα γίνει προσπάθεια να πουληθεί μετά τους τρεις δανεισμούς του (Ραντνίσκι Νις, Σπόρτινγκ Χιχόν, Λουκέρνη), αφού δεν φαίνεται να περιλαμβάνεται στα σχέδια του Μαρτίνς. Ο Τσούμιτς δεσμεύεται με τους ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Λεονάρντο Κούτρης μετά από μία διετία στη Φορτούνα Ντίσελντορφ επιστρέφει στο Ρέντη αναζητώντας μία ακόμη ευκαιρία. Ο Έλληνας αριστερός μπακ με καταγωγή από την Βραζιλία δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Γερμανία και οι ερυθρόλευκοι είτε θα κρατήσουν είτε θα τον πουλήσουν καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2023.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ