ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Από την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την Μακάμπι Χάιφα

Φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Καραϊσκάκης στο ματς με την Αντβέρπ για το Europa League
Φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες του Καραϊσκάκης στο ματς με την Αντβέρπ για το Europa League INTIME

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα ρεβάνς της 27ης Ιουλίου με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, με τα μαγικά χαρτάκια να βγαίνουν στην κυκλοφορία από την Τρίτη (19/7).

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη κόντρα με την Μακάμπι, στην Χάιφα, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικό γύρου του Champions League, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του για το πότε και πώς θα μπορούν οι φίλαθλοί του να κλείσουν θέση για τον αγώνα ρεβάνς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 27 του μήνα, που θα κριθεί το ποια εκ των δύο ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Μέσω διαδικτύου θα αρχίσουν να διατίθενται εισιτήρια από την ερχόμενη Τρίτη (19/7) ενώ στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου θα υπάρχουν εισιτήρια από την ερχόμενη Τετάρτη (20/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League απέναντι στη MACCABI HAIFA που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Τετάρτη 27/07 και ώρα 22:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τρίτη 19/7 από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Τετάρτη 20/7 έως την Παρασκευή 22/7 (10.00 – 18.00), το Σάββατο 23/07 (10:00 – 15:00), την Δευτέρα 25/7, την Τρίτη 26/7 (10.00 – 18.00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€,25€, 30€,35€, 40€, 50€, 120€ (VIP), 220€ (VVIP).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται σε όλες τις θύρες σε ειδικές τιμές. Βασική προϋπόθεση να είναι γεννημένα από το 2007 και μετά και να συνοδεύονται από ενήλικα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό και το πρόγραμμα της ομάδας για το εκτός έδρας ματς με την Μακάμπι την ερχόμενη Τετάρτη (20/7) στο Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 19/7

10.00: Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

11.30: Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιώργος Μασούρας.

15.00: Αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ.

Τετάρτη 20/7

20.00: Μακάμπι Χάιφα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Sammy Ofer Stadium)

Η συνέντευξη Τύπου της Maccabi Haifa είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (19/7), στις 18.30, στο Sammy Ofer Stadium και η προπόνησή της στις 19.00 στο ίδιο γήπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ