ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αναχώρησε για το Στανς της Αυστρίας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατά την αναχώρησή τους για το Στανς της Αυστρίας
Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατά την αναχώρησή τους για το Στανς της Αυστρίας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Στανς της Αυστρίας, όπου μέχρι τις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του δίνοντας έξι δυνατά φιλικά.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Αυστρία, εκεί όπου θα "χτιστεί" ενόψει των προκριματικών του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο Στανς απ' τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί θα δώσουν έξι δυνατά φιλικά κόντρα σε Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ, Ζάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα. Σε αυτά τα τεστ ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα, να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, ενώ θα είναι βοηθητικά για την ενσωμάτωση των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού πέταξαν τα μεταγραφικά αποκτήματα Τικίνιο Σοάρες και Πιέρ Κουντέ, όπως και ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος προς το παρόν προπονείται με την πρώτη ομάδα. Μεταξύ των παικτών που επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο είναι και οι δύο Πορτογάλοι Ζοζέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο. Αργότερα θα ενσωματωθούν οι Ντρέγκερ, Σισέ που έχουν περισσότερες μέρες άδειας, με τον Ουσεϊνού Μπα να ακολουθεί πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Ανδρούτσου

"Έχουμε πολλά φιλικά στην Αυστρία κι αυτό είναι καλό για να πάρουν όλοι παιχνίδια στα πόδια τους. Να κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα, στο ίδιο μοτίβο και πιστεύω να πάνε όλα καλά.

Προετοιμαζόμαστε για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, πρώτα απ’ όλα για τα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Θέλει προσοχή, όποια από τις δύο ομάδες και να βρεθεί μπροστά μας, είναι καλές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια.

Είναι ακόμα η αρχή. Στόχος μας πάλι είναι να νικάμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη, όπως κάθε χρόνο" σχολίασε ο Ανδρούτσος κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Στανς της Αυστρίας
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Στανς της Αυστρίας EUROKINISSI SPORTS
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Στανς της Αυστρίας
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Στανς της Αυστρίας EUROKINISSI SPORTS
Ο Αραμπί κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Στανς της Αυστρίας
Ο Αραμπί κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Στανς της Αυστρίας EUROKINISSI SPORTS
Ο Παπασταθόπουλος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Στανς της Αυστρίας
Ο Παπασταθόπουλος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Στανς της Αυστρίας EUROKINISSI SPORTS
Ο Κένι Λαλά κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Στανς της Αυστρίας
Ο Κένι Λαλά κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Στανς της Αυστρίας EUROKINISSI SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ