ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ποδόσφαιρο: Η Βραζιλία του Ντάνι Άλβες πάει για το χρυσό

Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει για τον τελικό
Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει για τον τελικό AP PHOTO/FERNANDO VERGARA

Με νίκη στα πέναλτι εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά η ποδοσφαιρική ομάδας της Βραζιλίας, αφού το 0-0 με το Μεξικό δεν διαφοροποιήθηκε μετά από 120 λεπτά.

Στη διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ο πρώτος ημιτελικός του ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των ανδρών μεταξύ Βραζιλίας και Μεξικού. Στην κανονική διάρκεια και στην παράταση γκολ δεν επιτεύχθηκε και μοιραί το "εισιτήριο" για τον τελικό της 7ης Αυγούστου κρίθηκε από την άσπρη βούλα.

Ψυχραιμότεροι και πιο εύστοχοι οι Βραζιλιάνοι, καθώς σκόραραν οι Άλβες, Μαρτινέλι, Γκιμαράες και Ρεϊνιέρ, ενώ για τους Μεξικανούς δεν βρήκαν στόχο οι Αγκίρε και Βάσκες στα πρώτα δύο πέναλτι, με αποτέλεσμα η εύστοχη εκτέλεση του Ροντρίγκεθ να μην έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΜΕΞΙΚΟ (Χαϊμέ Λονθάνο): Οτσόα, Λορόνε, Βάσκες, Ανγκούλο (98` Μόρα), Μοντές, Ρόμο, Εσκιβέλ (46' Ροντρίγκες), Γκόρντοβα (78' Ανγκούλο), Βέγκα (92' Αλβαράδο), Μαρτίν (98' Αγκίρε), Αντούνα (62' Λάϊνες)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Αντρέ Ζαρντίνε): Σάντος, Αλβες, Νίνο, Ντιέγκο Κάρλος, Αράνια, Λουιζ (114' Ενρίκε), Γκιμαράες, Παουλίνιο (67' Μαρτινέλι), Κλαουντίνιο (72' Ρεϊνιέρ), Ριτσάρλισον, Αντονι (91' Μάλκομ)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ