ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί αγώνες - ποδόσφαιρο: Έμεινε εκτός συνέχειας και η Αργεντινή

Οι παίκτες της Αργεντινής στεναχωρημένοι μετά την ισοπαλία με την Ισπανία και τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς αγώνες | 28 Ιουλίου 2021
Οι παίκτες της Αργεντινής στεναχωρημένοι μετά την ισοπαλία με την Ισπανία και τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς αγώνες | 28 Ιουλίου 2021 © 2021 SILVIA IZQUIERDO /AP IMAGES

Η Αργεντινή αναδείχτηκε ισόπαλη με την Ισπανία (1-1) για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των ανδρών και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ισπανία και Αργεντινή μοιράστηκαν τα πάντα στο μεταξύ τους «Λάτιν» ντέρμπι, για την 3η αγωνιστική στον Γ΄ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου των Ανδρών.

Οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που άφησε εκτός συνέχειας τους Αργεντίνους, οι οποίοι κατετάγησαν τρίτοι στο γκρουπ, καθώς υστερούσαν στην ισοβαθμία (από 4 βαθμούς) με τους Αιγύπτιους, που μαζί με την πρώτη «ρόχα» (5 βαθμοί) θα συνεχίσουν στα προημιτελικά.

Οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ στο με τον Μίκελ Μερίνο στο 66ο λεπτό και η «αλμπισελέστε» ισοφάρισε στο 87ο με τον Τόμας Μπελμόντε, αλλά χρειαζόταν ακόμη ένα γκολ για την πρόκριση, που δεν ήρθε...

Από την πλευρά τους, οι Αφρικανοί επιβλήθηκαν με 2-0 της Αυστραλίας, που έμεινε με τη νίκη της πρεμιέρας (2-0) απέναντι στην Αργεντινή. Τα γκολ των Αιγύπτιων σημείωσαν οι Γιασέρ Ραϊάν στο 44΄ και Αμάρ Χαμντί στο 85'.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ