ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Όλσεν για την επίθεση: "Δεν θα αφήσω τους ηλίθιους να καταστρέψουν το ντεμπούτο μου"

Ο Ρόμπιν Όλσεν με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας στο πλαίσιο αγώνα με την Ουκρανία για το Euro 2020 | 28 Ιουνίου 2021
Ο Ρόμπιν Όλσεν με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας στο πλαίσιο αγώνα με την Ουκρανία για το Euro 2020 | 28 Ιουνίου 2021 @2021 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο Ρόμπιν Όλσεν ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από φίλου της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους χαρακτήρισε "ηλίθιους", ενώ τόνισε πως δεν θα τους επιτρέψει να του χαλάσουν το ντεμπούτο του.

Επεισοδιακό ήταν το ντεμπούτο του Ρόμπιν Όλσεν με τη φανέλα της Άστον Βίλα. Μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το φινάλε για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα επιτέθηκε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και άλλοτε κίπερ του ΠΑΟΚ.

Με δημοσίευση στα social media, ο Σουηδός τούς χαρακτήρισε "ηλίθιους", ενώ τόνισε πως δεν θα τους επιτρέψει να του χαλάσουν τα ωραία συναισθήματα στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα.

"Δεν θα αφήσω αυτούς τους ηλίθιους που μου επιτέθηκαν να καταστρέψουν τα συναισθήματά μου. Είχα την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου για αυτόν τον φανταστικό σύλλογο και ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο", έγραψε στην ανάρτησή του ο 32χρονος.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ