ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού Ουζουνίδη - Κωνσταντίνου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουζουνίδης και οι Κόλα, Γιάγκου συναντήθηκαν με τον Κωνσταντίνου, αλλά δεν συμφώνησαν για τα δεδουλευμένα τους. Θα κλειστεί και δεύτερο ραντεβού.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/5) ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του, Χριστόφορος Κόλα και Νίκος Γιάγκου. Οι τρεις είχαν συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, για να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα συμβόλαια τους.

Ο Κωνσταντίνου κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στον Ουζουνίδη και στους Κόλα, Γιάγκου για τα οφειλόμενα και διαπιστώθηκε απόκλιση στις απαιτήσεις τους. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά, ώστε να καταλήξουν στον τρόπο αποπληρωμής των δεδουλευμένων.

Μετά τη συνάντηση της Τετάρτης, ολοκληρώνεται η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο 50χρονος προπονητής και οι συνεργάτες του δεν είχαν διάθεση να συνεχίσουν με μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Αλαφούζο και προτίμησαν να αποφύγουν κάθε συζήτηση.

Ο Ουζουνίδης επέλεξε να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον περίμεναν έξω από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ. Πλέον, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, ίσως και μέσα στην ημέρα, που θα ευχαριστεί τον 50χρονο προπονητή και το επιτελείο του για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ