ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ολλανδία: Εκτός κλήσεων ο Φαν ντε Μπέεκ από τον Φαν Χάαλ επειδή δεν έχει παιχνίδια με την Γιουνάιτεντ

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ πληρώνεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάθεται
Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ πληρώνεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάθεται Ⓒ 2021 RICHARD HEATHCOTE/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ πλήρωσε το τίμημα για το γεγονός ότι δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής με την Μάντσεστερ Γιουνάιτνερ, αφού ο Λουίς Φαν Χάαλ να τον αφήνει εκτός κλήσεων της Ολλανδίας ενόψει των αγώνων του Οκτωβρίου για τα European Qualifiers.

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Λουίς Φαν Χάαλ ενόψει των αγώνων με Λετονία (8/11) και Γιβραλτάρ (11/11). Ο λόγος; Ο μικρός χρόνος συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο εκλέκτορας των Ολλανδών έχει ξεκαθαρίσει στον ταλαντούχο μέσο ότι όσο δεν έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του δεν θα τον καλεί, αναφέροντας έπειτα από ερώτηση που είχε δεχθεί πριν από λίγο καιρό: "Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ και του είχα πει ότι πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει παιχνίδια. Δεν μίλησα με κανέναν προπονητή των παικτών μου. Ίσως θα είχε λογική να το κάνω, αλλά δεν το έκανα".

Για την ιστορία, ο Φαν ντε Μπέεκ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα τρία πρώτα παιχνίδια της Γιουνάιντερ στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με την Νιούκαστλ και αγωνίστηκε 45 λεπτά στον αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ