ΑΕΚ

Ολιβέιρα: "Αν υπάρξει αμφιβολία, μπορώ να έχω κι εγώ αμφιβολίες"

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο
Ο Νέλσον Ολιβέιρα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποστήριξε ότι οι συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκονται σε εξέλιξη και τόνισε ότι "αν υπάρξει η οποιαδήποτε αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, τότε μπορεί να έχω κι εγώ αμφιβολίες".

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τους Ολιβέιρα και Λιβάγια και μπορεί ο Χριστοδουλόπουλος να της έβαλε άγχος στα τελευταία λεπτά, αλλά πανηγύρισε τη νίκη (2-1) - τέταρτη διαδοχική με τον Χιμένεθ - επί του Ατρομήτου με τον Πορτογάλο να υποστηρίζει ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη και να τονίζει χαρακτηριστικά: "Αν νιώσω πως δεν είμαι όσο αγαπητός ήμουν πέρσι και υπάρξει η οποιαδήποτε αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, τότε μπορεί να έχω κι εγώ αμφιβολίες. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον πανηγυρισμό του: "Ήθελα να κάνω μια αναπαράσταση σαν να παίζω βελάκια. Δεν ξέρω αν το έκανα τόσο καλά, αλλά αυτό προσπάθησα να κάνω".

Για τον Χιμένεθ: "Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και μπορεί να κάνει τις αλλαγές που θέλει. Εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η ομάδα είναι πολύ δεμένη και δέχεται δύσκολα γκολ γι’ αυτό είπαμε σήμερα πως μας στεναχωρεί που δεχτήκαμε γκολ. Είμαστε ένα δεμένο σύνολο, είμαι χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς".

Για το συμβόλαιό του: "Είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα. Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα αισθάνθηκα την αγάπη και πως με ήθελαν εδώ, ίσως εκεί οφείλεται και η απόδοσή μου. Αν νιώσω πως δεν είμαι όσο αγαπητός ήμουν πέρσι και υπάρξει η οποιαδήποτε αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, τότε μπορεί να έχω κι εγώ αμφιβολίες. Είμαστε σε συζητήσεις όμως και θα δούμε τι θα γίνει"

Για το γεγονός πως ο Χιμένεθ είπε πως θέλει να μείνει στην ομάδα κι εκείνος και ο Λιβάγια: "Με χαροποιεί το γεγονός αυτό. Μου τα έχει πει και προσωπικά, θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια που το είπε αυτό για εμένα και τον Μάρκο. Είναι θετικό να το ακούς από τον προπονητή σου αυτό, είναι σημαντικό να το ακούς από εκείνον γιατί σε έχει κάθε μέρα μαζί του".

Για το αν τελικά θέλει να αποκαλύψει αν θα μείνει: "Δεν μπορώ να δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση. Θα πρέπει να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Την αγάπη που ένιωσα από την ομάδα και τον κόσμο, ήταν πάρα πολύ. Είναι σημαντική η έλλειψη του κόσμου και μας λείπει η ώθηση που μας δίνει ο κόσμος, σχετικά με το μέλλον μου πρέπει να το συζητήσουμε με την ομάδα και να το ψάξουμε για το μέλλον".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ