ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ole: "Ο Ολυμπιακός ρώτησε την Μπόκα για Παβόν"

Ο Κριστιάν Παβόν φορώντας τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς
Ο Κριστιάν Παβόν φορώντας τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς © 2020 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Ole, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται δυναμικά για τον Κριστιάν Παβόν και μάλιστα ζήτησε απ' την Μπόκα να μάθει ποιοι είναι οι όροι απόκτησης του 25χρονου εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και έχει βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά. Ένα όνομα που φαίνεται να ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους είναι ο Κριστιάν Παβόν, ο οποίος ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Ole, ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει τους "σεϊνέζες" τους όρους για μία ενδεχόμενη απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους ενόψει και του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Το συμβόλαιο του Παβόν με την Μπόκα λήγει το καλοκαίρι του 2022, όμως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην ανανέωση του συμβολαίου του. Η απόφασή του να φύγει απ' το Μπομπονέρα είναι δεδομένη, καθώς υπάρχει κόντρα με τη διοίκηση της ομάδας. Πάντως, όπως αναφέρει η Ole, ο Ρούσο θέλει να τον κρατήσει. Το SPORT24 σας έχει παρουσιάσει ποιες θα είναι περίπου οι αξιώσεις της Μπόκα.

Τη φετινή σεζόν ο Παβόν έχει αγωνιστεί ήδη σε εννέα παιχνίδια με την Μπόκα. Το καλοκαίρι του 2019 είχε παραχωρηθεί στο MLS για λογαριασμό των LA Galaxy, χωρίς όμως να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του με αποτέλεσμα τον Δεκέμβριο του 2020 να επιστρέψει στην Αργεντινή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ