ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τελικοί του Coca-Cola Cup στο Καραϊσκάκη!

Οι τελικοί του Coca-Cola Cup στο Καραϊσκάκη!

Η ώρα των μεγάλων τελικών του Coca-Cola Cup, έφτασε. Το σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, μια συναρπαστική χρονιά, φτάνει στην κορύφωσή της. Στην τελική φάση για την ανάδειξη των πρωταθλητών, που θα φιλοξενηθούν στο βοηθητικό του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Η ώρα των μεγάλων τελικών του φετινού Coca-Cola Cup, έφτασε. Το σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, μια συναρπαστική χρονιά, που κάλυψε όλη την επικράτεια, φτάνει στην κορύφωσή της. Στην τελική φάση για την ανάδειξη των πρωταθλητών, που όπως και πέρσι, θα φιλοξενηθούν στο βοηθητικό του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5x5, αποκλειστικά για νέους 13 εως 19 ετών, έκανε φέτος 13 ξεχωριστές «στάσεις», με 3 τουρνουά στην Αττική και 10 εκτός.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έγινε η πρώτη σέντρα της φετινής χρονιάς, το Coca-Cola Cup βρέθηκε σε Άργος, Καλαμάτα, Πάτρα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Λάρισα, Τρίκαλα και Βόλο. Στην Αθήνα έγιναν τουρνουά σε Ρέντη, Μαρούσι και Αχαρνές.

Οι τελικοί του Coca-Cola Cup στο Καραϊσκάκη!

Συμμετείχαν παραπάνω από 13.500 παιδιά, που τα έδωσαν όλα για την μπάλα, διασκέδασαν, ένιωσαν τη χαρά της συμμετοχής, τη γλυκιά γεύση της νίκης, πανηγύρισαν ωραία γκολ και χάρισαν μαγικές στιγμές σε μια πολύ δυναμική σεζόν, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο αριθμός είναι τεράστιος, αναδεικνύει, όμως, την αίγλη καθώς και τη μοναδικότητα του τουρνουά.

Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθουμε τις τρεις πρωταθλήτριες ομάδες, οι οποίες θα προκύψουν από τις μονομαχίες των 18 καλύτερων. Όσων δηλαδή προκρίθηκαν από τις περιφέρειες Πελοποννήσου, Κεντρικής, Δυτικής και Βορείου Ελλάδας και Αττικής.

Οι νικητές θα απολαύσουν σπουδαίες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, σαν έπαθλα για τους τίτλους που θα κατακτήσουν. Νικητές, βέβαια, είναι όλοι. Στο Coca-Cola Cup μετράει η διασκέδαση να παίζει κανείς μπάλα, να συμμετέχει, να κάνει παρέες, να νιώθει τη χαρά του παιχνιδιού.

Οι τελικοί του Coca-Cola Cup στο Καραϊσκάκη!

Μαζί θα βρίσκεται όπως πάντα και η adidas που θα ντύσει τις ομάδες, θα βραβεύσει τους καλύτερους ανά κατηγορία αλλά και θα δώσει σε όλους τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια X και ACE τελευταίας γενιάς, ενώ την κάλυψη των αγώνων έχουν αναλάβει τα κανάλια Novasports που θα μεταφέρουν στη μικρή οθόνη τα καλύτερα στιγμιότυπα αλλά και τις δηλώσεις των νεαρών πρωταγωνιστών όπως κάνανε και όλη την χρονιά.

Αναλυτικά οι συμμετοχές στους τελικούς (σε παρένθεση, η πόλη που εκπροσωπούν):

Κατηγορία 13-14 ετών

Αναπόφευκτοι (Πάτρα)

Πεταλουδίτσες (Αγρίνιο)

Αλκοολικός Αστέρας (Θεσσαλονίκη)

Θύελλα (Λάρισα)

Τρελοί Μενιδιάτες (Αττική)

Φλόμπες (Αττική)

Κατηγορία 15-16 ετών

Fantastic 6 (Πάτρα)

Καναπέδες (Ιωάννινα)

Μαύρα Πιστόλια (Θεσσαλονίκη)

Μπαρτζοκ (Λάρισα)

Κoyrayo Βαγεκάνο (Αττική)

Κοκκινομυλιώτες (Αττική)

Κατηγορία 17-19 ετών

Είμαστε Εδώ (Πάτρα)

Mario Kart (Αγρίνιο)

Μπαλτάδες (Θεσσαλονίκη)

Gentzlerbirligi (Βόλος)

Freestylers (Αττική)

Black Bulls (Αττική)

To ραντεβού έχει δοθεί στις 3μμ του Σαββάτου, στο βοηθητικό γήπεδο του Γηπέδου Γ.Καραϊσκάκης, όπου θα καταρτιστούν τα γκρουπ και θα αρχίσουν οι αγώνες πρόκρισης.

Την Κυριακή στις 10:30πμ έχει προγραμματιστεί αγώνας των επιλέκτων του Coca-Cola Cup με ομάδα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ενώ από τις 11:45 ξεκινούν οι νοκ-άουτ αγώνες. Ο πρώτος τελικός αρχίζει στις 14:25.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media:

FACEBOOK: facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER: twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE: com/user/CCCGreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ