ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Οι συγκινητικές επιστολές των Κρόος και Μόντριτς στον Καζεμίρο: "Γράψαμε ιστορία φίλε, είσαι ηγέτης"

Οι Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Καζεμίρο με το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ
Οι Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Καζεμίρο με το τρόπαιο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Οι Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς αποχαιρέτησαν τον για επτά χρόνια συμπαίκτη τους στη Ρεάλ, Καζεμίρο, μέσω δύο συγκινητικών αποστολών στην ισπανική MARCA.

Η θρυλική μεσαία γραμμή της Ρεάλ, Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Καζεμίρο, ο οποίος έπειτα από οκτώ συνολικά χρόνια στη Μαδρίτη (2013/14 στην πρώτη του θητεία, 2015-22 στη δεύτερη) αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι για επτά ολόκληρα χρόνια συμπαίκτες του αποχαιρέτησαν τον Βραζιλιάνο μέσω δύο συγκινητικών επιστολών στη MARCA.

Στο δικό του γράμμα ο Κρόος αναφέρει: "Μαζί σου, αγαπητέ μου "Κάζε", ήταν αδύνατο να μην ιδρώσεις... δεν υπήρχε περίπτωση. Γιατί δεν μας άφηνες να χαλαρώσουμε ούτε στο χαμάμ. Το να μένεις εκεί ήταν άλλο ένα μαρτύριο: είπες σε κάποιον να πάει και σχεδόν είχες έτοιμα ποδήλατα γυμναστικής και βάρη. Μια ειδοποίηση για να γνωρίζουν οι νέοι σου συμπαίκτες. Γιατί με σένα ακόμα και το χαμάμ ήταν γυμναστήριο και η μόνη περίπτωση για να επιτρέψεις σε κάποιον να ξαπλώσει ήταν μόνο αν είναι ώρα να κάνει κοιλιακούς.

Θα μου λείψεις. Ως υποδειγματικός επαγγελματίας. Σαν κορυφαίος παίκτης. Ως μαχητής που με έσωσε από αρκετούς... Μα, πάνω από όλα, ως καλός άνθρωπος.

Γράψαμε ιστορία, φίλε! Τι θρυλική σκηνή... Τώρα οι αθλητικοί μας δρόμοι χωρίζουν, αλλά η φιλία μας παραμένει. Σε διαβεβαιώ. Σου εύχομαι τα καλύτερα, τα λέμε σύντομα.

Καλή τύχη. Ο Τόνι σου".

Ο Μόντριτς στη δική του επιστολή έγραψε: "Αγαπητέ "Κάζε", ακόμα θυμάμαι το ντεμπούτο σου με τον σύλλογό μας... Πόσο νευρικός ήσουν! Σου ζήτησα να είσαι ήρεμος και τώρα το σκέφτομαι. Τι έχεις πετύχει! Ήταν επίσης, η πρώτη μου σεζόν και κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί τι μας επιφύλασσε το ποδόσφαιρο.

Έχεις γίνει πραγματικός ηγέτης. Ήσουν τόσο για τους συμπαίκτες σου, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα το θυμόμαστε πάντα.

Έχουμε κερδίσει πολλά μαζί, αλλά κρατάω τις στιγμές που κανείς δεν βλέπει. Με την καθημερινή δουλειά στο Valdebebas. Και ειδικά με τα αστεία, γιατί πάντα είχες καλή διάθεση, ακόμα και σε στιγμές έντασης ή όταν υπήρχαν αποτυχίες.

Αυτά τα γέλια μαζί σου με ηρεμούσαν. Ήσουν ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Θα μου λείψεις, αλλά σου εύχομαι τα καλύτερα. Είναι αυτό που αξίζει ένας επαγγελματίας και ένας άνθρωπος σαν εσένα. Ευχαριστώ για όλα και καλή επιτυχία φίλε!".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ