ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περιμένουν τις πληρωμές

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ενημερώσει τους παίκτες ότι θα εξοφληθούν τη δόση Φεβρουαρίου. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους περιμένουν να "δουν" τη Δευτέρα (11/6) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση έχει δεσμευτεί να τους εξοφλήσει τη δόση του Φεβρουαρίου στη συγκεκριμένη ημερομηνία και πρέπει να τηρήσει τη δέσμευση της.

Οι εκπρόσωποι των "πράσινων" έχουν ενημερωθεί ότι η ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει τις πληρωμές και θα φανεί συνεπής. Βέβαια, οι υποσχέσεις της δεν έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, οπότε οι παίκτες του Τριφυλλιού παραμένουν επιφυλακτικοί μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Επιπλέον, το έργο του Νίκου Νταμπίζα για τη διατήρηση του ρόστερ θα διευκολυνθεί σε μεγάλο βαθμό με την καταβολή των δεδουλευμένων. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν εκφράσει τη διάθεση να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό, με την προϋπόθεση να μην επαναληφθούν τα περσινά φαινόμενα. Ο τεχνικός διευθυντής τους έχει εκφράσει τη σιγουριά του ότι από εδώ και πέρα, θα πληρώνονται στην ώρα τους.

Γενικότερα, η Δευτέρα (11/6) είναι κριτήριο για την επαναφορά του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα. Ο Αλαφούζος μέχρι τώρα έχει καλύψει τις υποχρεώσεις του, ώστε να μην εκτεθεί απέναντι στον Πιεμπονγκσάντ και στο Μνημόνιο Συναντίληψης που έχουν υπογράψει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ