ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι παίκτες της Αργεντινής μπήκαν στο αεροπλάνο και έφυγαν άμεσα από την Βραζιλία για να μην συλληφθούν

Οι παίκτες της Αργεντινής μπήκαν στο αεροπλάνο και έφυγαν άμεσα από την Βραζιλία για να μην συλληφθούν

Μετά από το φιάσκο της διακοπής του αγώνα με την Βραζιλία στο 7ο λεπτό, την πολύωρη αναμονή αλλά και το φόβο σύλληψης 4 παικτών της, η εθνική Αργεντινής επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο και αναχώρησε άμεσα από την Βραζιλία.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής μεταξύ της Βραζιλιάς και της Αργεντινής που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής δεν έγινε ουσιαστικά ποτέ, αφού λίγα λεπτά μετά την έναρξή του, εισέβαλε στο γήπεδο η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας για να διακόψει την αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικαλούμενη το γεγονός πως 4 παίκτες της Αργεντινής είχαν παραβιάσει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας.

Επρόκειτο για τους Μαρτίνες, Μπουεντία, Ρομέρο και Λο Σέλσο που ταξίδεψαν στη χώρα του καφέ από την Μεγάλη Βρετανία και θα έπρεπε να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα για 10 ημέρες, κάτι που δεν έκαναν, με τους τρεις εξ αυτών να βρίσκονται μάλιστα στην ενδεκάδα της αλμπισελέστε.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει χάος στο γήπεδο και τους Αργεντινούς να αποχωρούν διαμαρτυρόμενοι για τα αποδυτήρια, με τον διαιτητή να αποφασίζει κατόπιν οριστική διακοπή και την τύχη της αναμέτρησης να κρίνεται στα χαρτιά, με την Αργεντινή να αναμένεται να κερδίσει δικαστικά τους τρεις βαθμούς.

Η κεντρική φωτογραφία είναι από το επίσημο twitter της Ομοσπονδίας της Αργεντινής

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως μετά από πέντε ώρες αναμονής και με τέσσερις παίκτες της να αντιμετωπίζουν κίνδυνο σύλληψης (με την κατηγορία πως έδωσαν πλαστά έγγραφα για να μπουν στη χώρα), η αποστολή της εθνικής Αργεντινής μπήκε σε αεροπλάνο και εγκατέλειψε εσπευσμένα την Βραζιλία, με τα μέλη της να βγάζουν μάλιστα και τις σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ