ΓΑΛΛΙΑ

Οι οπαδοί της Χάβρης μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Ligue 1 ενώ ο αγώνας δεν είχε τελειώσει

Οι οπαδοί της Χάβρης μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Ligue 1 ενώ ο αγώνας δεν είχε τελειώσει
PRINT SCREEN

Τρελό σκηνικό στην αναμέτρηση της Χάβρης με την Ντιζόν, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Ligue 1 αλλά το ματς να μην έχει τελειώσει και τον διαιτητή να το διακόπτει προσωρινά.

Ο αγώνας της Χάβρης με την Ντιζόταν το βράδυ της Παρασκευής (02/06) για την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ήταν από τους σημαντικότερους της χρονιάς στην Γαλλία, με τους γηπεδούχους να παίζουν για την επιστροφή τους στη Ligue 1 για πρώτη φορά μετά το 2009 και τους φιλοξενούμενους για τη σωτηρία τους.

Οι δύο ομάδες το έζησαν μάλιστα με ακόμα πιο έντονο τρόπο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος, με την Χάβρη να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό και λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να επικρατεί... αναρχία.

Σε αυτό έβαλαν το χεράκι τους εκατοντάδες οπαδοί των γηπεδούχων, αφού νομίζοντας πως το ματς είχε ολοκληρωθεί εισέβαλαν στον αγωνιστικο χώρο για να γιορτάσουν τον προβιβασμό της ομάδας τους, μόνο που το ματς είχε άλλα 30 δευτερόλεπτα για το φινάλε και έτσι ο διαιτητής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε προσωρινή διακοπή.

Μετά από περίπου 20 λεπτά και αφού ο κόσμος επέστρεψε στη θέση του, ο διαιτητής ξαναβγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να παιχτούν τα τελευταία δευτερόλεπτα (χωρίς τους παίκτες των φιλοξενουμένων), για να ακουστεί κατόπιν το τελικό σφύριγμα και οι παίκτες της Χάβρης να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 14 χρόνια.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ