ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν αντιπάλους στα μπαράζ του Europa και του Conference League

Μονομαχία σε ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την Super League | 24 Οκτωβρίου 2021
Μονομαχία σε ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την Super League | 24 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μαθαίνουν την Δευτέρα, στις 14:00 και στις 15:00 αντίστοιχα, τους αντιπάλους τους στα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League και του Conference. Δείτε τις ομάδες που είναι υποψήφιες για να βρεθούν στο δρόμο τους.

Η 13η Δεκεμβρίου 2021 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως ώρα Ευρώπης για τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν αυτή τη στιγμή τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα για τη σεζόν 2021-22 να μετρούν ήδη αντίστροφα για να μάθουν τους αντιπάλους που θα βρεθούν στο δρόμο τους στη συνέχεια της πορεία τους.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο του Europa League που πήρε μέρος, πίσω από την Άιντραχτ και μπροστά από τις Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ και το γεγονός αυτό του εξασφάλισε μεν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο τον έστειλε σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης (η ομάδα της Φρανκφούρτης πήρε αυτόματα το εισιτήριο ως πρώτη).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βρεθούν στο γκρουπ των ισχυρών στην σημερινή κλήρωση των μπαράζ για τη φάση των 16 και θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στο Champions League, που είναι οι εξής:

  1. Λειψία
  2. Πόρτο
  3. Ντόρτμουντ
  4. Σέριφ
  5. Μπαρτσελόνα
  6. Αταλάντα
  7. Σεβίλλη
  8. Ζενίτ

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24) και θα διεξαχθεί στην έδρα της UEFA, στην Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αφού ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός.

Αν προκριθεί, η κλήρωση για τη φάση των 16 της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 10 και 17 Μαρτίου.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο του Conference League πίσω από την Κοπεγχάγη και μπροστά από τις Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν, με αποτέλεσμα να καλείται τώρα να αντιμετωπίσει κάποια από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους στο Europa League και... υποβιβάστηκαν μία διοργάνωση. Αυτές είναι οι εξής:

  1. Σπάρτα
  2. Αϊντχόφεν
  3. Λέστερ
  4. Φενέρμπαχτσε
  5. Μαρσέιγ
  6. Μίντιλαντ
  7. Σέλτικ
  8. Ραπίντ

Η κλήρωση για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 (COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE SPORT24) ώρα Ελλάδας, στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος μία εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο της Τούμπας, αφού ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός.

Αν προκριθεί, η κλήρωση για τη φάση των 16 της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 10 και 17 Μαρτίου. Στην κλήρωση, ο Δικέφαλος θα είναι ανίσχυρος και ο αντίπαλός του θα προέρχεται από το γκρουπ των ισχυρών, όπου θα βρίσκονται οι οκτώ νικητές της φάσης των ομίλων, δηλαδή:

  1. ΛΑΣΚ
  2. Γάνδη
  3. Ρόμα
  4. Άλκμααρ
  5. Φέγενορντ
  6. Κοπεγχάγη
  7. Ρεν
  8. Βασιλεία
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ