ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι νικητές του Coca-Cola Cup από την Πάτρα

Οι νικητές του Coca-Cola Cup από την Πάτρα
GIOTA KORBAKI

Οι νικητές του Coca-Cola Cup στην Πάτρα, οι οποίοι προκρίθηκαν στους περιφερειακούς τελικούς, μετά από μια συναρπαστική μάχη και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες.

Περισσότεροι από 1.500 νέοι έδωσαν το παρών στους αγώνες, καθώς πήραν μέρος 222 ομάδες, με το τουρνουά στην Πάτρα να ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία το σαββατοκύριακο (26-27/11) στις εγκαταστάσεις του Rossoneri MFC. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Με μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές έκλεισε το τουρνουά της Πάτρας! Παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, η επιτυχία του τουρνουά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και συνολικά 222 ομάδες, έπαιξαν μπάλα, τα δυο σαββατοκύριακα στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Πάνω από 1.500 παιδιά, έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ, σε μια γιορτή ποδοσφαίρου που κράτησε τους πάντες σε εγρήγορση.

Παρά τη βροχή και καλή μπάλα παίχθηκε και μεγάλα σκορ σημειώθηκαν και αρκετός κόσμος βρέθηκε,για δεύτερο σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις Rossoneri MFC. Περίπου 50 ομάδες, επιπλέον, σε σχέση με τους αγώνες της προηγούμενης εβδομάδας, διεκδίκησαν την πρόκρισή τους.

Οι νικητές του Coca-Cola Cup από την Πάτρα

Οι τελικοί, είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πολλοί αγώνες κρίθηκαν στην τελευταία φάση ή και στην διαδικασία των πέναλτι, με τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τους περιφερειακούς τελικούς της Πελοποννήσου που θα φιλοξενηθούν στα ίδια γήπεδα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Προκρίθηκαν:

Κατηγορία 13-14 ετών: Αμπαλέιρος, Αναπόφευκτοι

Κατηγορία 15-16 ετών: Fantastic 6, Aσέβαστοι

Κατηγορία 17-19 ετών: Είμαστε Εδώ, Μούσμουλα

Θυμίζουμε ότι στους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν ήδη προκριθεί 12 ομάδες απο το Άργος και την Καλαμάτα:

Άργος:

Κατηγορία 13-14 ετών: 27πτάρια, Τριφύλλια

Κατηγορία 15-16 ετών: Κρανακίδες, Gallacticos

Κατηγορία 17-19 ετών: Ξινάρια, Ερμιονίδα FC

Καλαμάτα:

Κατηγορία 13-14 ετών: Κillers, Redbulls

Κατηγορία 15-16 ετών: Αγάπη Μόνο, 7deadlybulls

Κατηγορία 17-19 ετών: Drink Team, Μεσσήνη

Οι τελικοί της Κυριακής, προοιωνίζονται συναρπαστικοί. Μη ξεχνάτε ότι θα βγουν οι πρώτοι νικητές, για τους μεγάλους τελικούς της Αθήνας, που γίνονται το Μάιο. Αμέσως μετά την Πελοπόννησο, το Coca-Cola Cup, επιστρέφει επί αθηναϊκού εδάφους, με δυο σαββατοκύριακα στο Μαρούσι.

Οι νικητές του Coca-Cola Cup από την Πάτρα
GIOTA KORBAKI

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια. Το υποστηρίζουν η adidas και τα κανάλια Novasports.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media:

FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE : youtube.com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ