REX TIPS

Οι λιχουδιές που έρχονται, οι Ουαλοί που δεν σκοράρουν και η άμυνα 'μπετόν' των Δανών

Οι λιχουδιές που έρχονται, οι Ουαλοί που δεν σκοράρουν και η άμυνα 'μπετόν' των Δανών

Ο Rex μελετάει για το Euro και δίνει τα tips του ενόψει της δεύτερης ημέρας του Euro.

Γεια είμαι ο Rex και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Ξεκινάει το φουλ πρόγραμμα του Euro. Τρία παιχνίδια κάθε ημέρα, έχω πολλές ευκαιρίες για να κάνω την διαφορά και να φανώ απαραίτητος με τις γνώσεις μου.

Έχω και άλλα καλά νέα: ο Αλέξανδρος μου έχει πάρει λιχουδιές: τα μπισκοτάκια επιβράβευσης που μου δίνει, όποτε κάνω μία καλή πράξη και για να εκτελέσω τις εντολές του. Εντάξει, για να πω την αλήθεια έχω βρει και ένα κόλπο για να τρώω περισσότερες. Όταν μου βάζει την ξηρά τροφή, δεν την τρώω. Κάνω πως δεν μου αρέσει, περιμένοντας να μου βάλει κάπου ανάμεσα τις λιχουδιές. Νομίζει πως με κοροϊδεύει, για να φάω το φαγητό μου...

Δεν σκοράρουν οι Ουαλοί

Το περασμένο Σάββατο φάνηκε η διαφορά του επαγγελματία. Ο Αλέξανδρος βγήκε με τους φίλους του, εγώ έκατσα και είδα το φιλικό Ουαλία-Αλβανία. Ήρωας ένιωσα. Ούτε μία ευκαιρία δεν έγινε στα 90 λεπτά. Οι Ουαλοί δεν ήταν καθόλου καλοί και έπαιζαν απέναντι στην αδύναμη Αλβανία, που έκανε δοκιμές και τρεις μέρες αργότερα, ηττήθηκε με 3-1 από την Τσεχία σε φιλικό.

Στις 16.00 ώρα Ελλάδος παίζουν με τους Ελβετούς και άνετα ο Αλέξανδρος μπορεί να πάρει τους κολλητούς του, να πάει να πιει καμία μπύρα, (χωρίς εμένα φυσικά, που δεν θα χάσω ούτε δευτερόλεπτο από το τουρνουά) χωρίς να χάσει τίποτα σπουδαίο μιας και δεν πιστεύω ότι οι Ουαλοί θα βάλουν γκολ. Το under 0,5 για τους Ουαλούς στο παιχνίδι με την Ελβετία δίνεται στο 2,15 στη Stoiximan.

Για μεγάλα πράγματα οι Δανοί

Πέρα από τις ομάδες που γνωρίζουν και περιμένουν οι περισσότεροι να πάνε καλά, στις σημειώσεις μου, υπάρχει η Δανία. Τι γάβγισμα έριξα, τι κόλπα έκανα, για να καταλάβει ο Αλέξανδρος, πως πιστεύω ότι οι Δανοί θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης δεν λέγεται. Στο 2,50 δίνεται στη Stoiximan και θα σας πως και ένα μυστικό. Όταν θα δώσουν οι Δανοί το πρώτο παιχνίδι νοκ άουτ, αυτή η απόδοση θα έχει πέσει αρκετά. Θα σας πως και δεύτερο που δεν είναι μυστικό, αλλά μπορεί να μην έχετε μελετήσει όσο εγώ. Και τα τρία παιχνίδια στον Όμιλο τους, οι Δανοί τα δίνουν στην Κοπεγχάγη.

Άμυνα μπετόν και δημιουργία ο Έρικσεν

Ομάδαρα έχουν, δείτε κορμό. Τερματοφύλακας ο Σμάιχελ, στην άμυνα Κάιερ, Κρίστενσεν, στον άξονα με Ντιλέινι, Χότιμπεργκ δεν περνάει τίποτα, δεκάρι ο Έρικσεν να προσφέρει ασίστ για την επιθετική τριάδα. Γκολ από τους Φιλανδούς δεν τρώνε με τίποτα, ανάμεσα στο 1-0 και στο 2-0 θα κερδίσουν το παιχνίδι οι Δανοί, μόνο έναν Πούκι έχουν να προσέχουν. Στο 4,90 η νίκη της Δανίας με 1-0, στο 5,60 η νίκη της Δανίας με 2-0.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ