NATIONS LEAGUE

Οι ηρωικές επεμβάσεις του Γιορίς στο φινάλε, που χάρισαν το Nations League στην Γαλλία

Οι ηρωικές επεμβάσεις του Γιορίς στο φινάλε, που χάρισαν το Nations League στην Γαλλία
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Γαλλία έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ισπανία με τους Μπενζεμά και Εμπαπέ, ωστόσο ήταν οι δύο σπουδαίες επεμβάσεις του Ουγκό Λιορίς στο φινάλε που κράτησαν το τρόπαιο του Nations League στην πλευρά της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Η Γαλλία κατέκτησε το Nations League επικρατώντας 2-1 της Ισπανίας με ανατροπή, με μεγάλους πρωταγωνιστές από πλευράς της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ για να έρθουν τα πάνω-κάτω στον τελικό να είναι οι Καρίμ Μπενζεμά και Κιλιάν Εμπαπέ με τα γκολ τους στο 66' και στο 80' που "ακύρωσαν" το γκολ του Οϊαρθάμπαλ στο 64'.

Πέρα όμως από τον φορ της Ρεάλ και της Παρί, καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του τροπαίου από τους μπλε είχε και ο αρχηγός τους, με τον Ουγκό Λιορίς να έχει δύο πολύ σπουδαίες επεμβάσεις στα τελευταία λεπτά.

Στο 88' έπεσε στη δεξιά γωνία της εστίας του και σταμάτησε το μονοκόμματο σουτ του Οϊαρθάμπαλ που έγινε λίγο πιο πίσω από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 94' ήταν και πάλι φύλακας-άγγελος της γαλλικής εστίας, αποκρούοντας σταθερά με γροθιές το σουτ του Μερίνο μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ