ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Οι φόβοι του Αλέγκρι για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri gestures during the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ευφορία που υπάρχει στη Γιουβέντους μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι περισσότεροι προπονητές θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται ότι σκέφτεται λίγο διαφορετικά. Ο κόουτς της Γιουβέντους σίγουρα είναι ικανοποιημένος μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως φοβάται τον εφησυχασμό.

Η απόκτηση του Πορτογάλου έχει προκαλέσει ευφορία στις τάξεις της Γιούβε και αυτό αποτελεί παγίδα σύμφωνα με τον Ιταλό κόουτς.

"Ο Κριστιάνο έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά. Πρέπει, όμως, να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη ευφορία και αυτό δεν είναι καλό. Αυτή η χρονιά θα είναι δυσκολότερη από τις άλλες. Οι αντίπαλοι θα είναι περισσότερο επιθετικοί επειδή έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια και τώρα, έχουμε έναν εξαιρετικό παίκτη όπως είναι αυτός. Θα το αποδεχτούν, αλλά επιπρόσθετα θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν έχει μιλήσει μαζί του και για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα είπε: "Έχω μιλήσει ήδη μαζί του και του είπα πόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος είμαι για το γεγονός ότι επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας. Για έρθει και η ώρα κατά την οποία θα μιλήσουμε και για το ποδοσφαιρικό κομμάτι"

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ